breaking news

BJJ wizard Davi Ramos treft de ongeslagen John Gunther tijdens UFC Denver

September 20th, 2018 | by Redactie
BJJ wizard Davi Ramos treft de ongeslagen John Gunther tijdens UFC Denver
UFC
0

De UFC heeft via de Denver Post een nieuwe Lightweight partij toegevoegd aan de UFC Fight Night 139 card in Denver, Colorado. De Braziliaanse BJJ expert Davi Ramos maakt zijn opwachting tegen TUF 27 veteraan John Gunther in de Octagon van het Pepsi Center. De partij zal op 10 November 2018 plaatsvinden tijdens het 25 jarig jubileum evenement van de organisatie.

Davi Ramos (MMA 8-2/UFC 2-1) is een zwarte band BJJ die sinds begin 2017 door de UFC werd getekend. De Braziliaan viel in voor Max Griffin op short notice tegen zijn landgenoot Sergio Moraes. Ramos verloor uiteindelijk in een competitief gevecht via Unanimous Decision. Van zijn zes overwinningen voordat hij de UFC binnenkwam wist hij er vier via een Submission te beslissen. Ramos vecht voor Team Nogueira in zijn thuisland Brazilië. Ramos heeft tussen 2010 en 2015 diverse grote prijzen gewonnen in prestigieuze Jiu Jitsu toernooien. Ook vocht hij in het verleden één partij voor Bellator tegen David Rickels die hij verloor via een Unanimous Decision in 2014. Ramos vocht in December 2017 zijn tweede partij voor de UFC tegen de Amerikaan Chris Gruetzemacher. Ramos won het gevecht in de derde ronde via Rear Naked Choke Submission en pakte zodoende zijn eerste overwinning in de Octagon. In Mei 2018 kwam daar een tweede overwinning bij. Tijdens UFC 224 in Rio de Janeiro versloeg Ramos de Duitser Nick Hein in de eerste ronde via een Rear Naked Choke Submission.

Embed from Getty Images

John Gunther (MMA 7-0/UFC 1-0) is een MMA vechter die traint in Cleveland, Ohio bij Strong Style Fight Team. Na een hoopvolle amateur carrière van twee jaar maakte Gunther in 2015 de overstap naar het Pro circuit. Gunther die in het dagelijkse leven ook Alpaca scheerder is, maakte zijn debuut in de NAAFS organisatie tegen Xavier Nash. Die partij werd via Unanimous Decision gewonnen. Gunther maakte vervolgens furore bij de Big Guns organisatie een onderdeel van de RFO promotie. Gunther won al zijn partijen en deed vervolgens auditie voor het 27ste seizoen van The Ultimate Fighter. Gunther behoorde tot een van de zestien deelnemers en kwam terecht bij Team Miocic (Gunther is buiten TUF ook een teamgenoot van Miocic). Gunther verloor gelijk zijn eerste gevecht binnen een aantal seconden van Joe Giannetti via Guillotine Choke Submission. Gunther was echter strijdbaar en vroeg aan Dana White om een herkansing. Die herkansing kwam er door blessures in het andere team. Gunther vocht tijdens de halve finale tegen Mike Trizano. Trizano was echter te sterk via Unanimous Decision. Gunther mocht vervolgens tijdens de Preliminary Card van de TUF 27 Finale zijn opwachting maken tegen Allan Zuniga. In een vrij matig gevecht won Gunther via Majority Decision. Hierdoor is hij in zijn Pro-MMA carrière nog altijd ongeslagen.

Embed from Getty Images

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Tweet 20

Comments are closed.