breaking news

Ben Askren vs. Agilan Thani voor ONE: Dynasty of Heroes

April 7th, 2017 | by Lennart Van Arendonk

De grootste sportorganisatie van de Aziatische geschiedenis, ONE: Championship heeft zojuist een blockbuster co-main event aangekondigd voor het evenement ONE: Dynasty of Heroes. Het gaat hier om de Welterweight kampioen Ben ‘Funky’ Askren tegen de stijgende jonge Maleisische ster Agilan ‘Alligator’ Thani. Het evenement wordt op 26 mei georganiseerd in de Singapore Indoor Stadum. het main event zal vervult worden door de Atomweight kampioen Angela ‘Unstoppable’ Lee en de Braziliaanse uitdager Istela Nunes.

Victor Cui, CEO van ONE Championship maakte vandaag de aankondiging: “We are excited to announce that ONE Welterweight World Champion Ben Askren is back, and he’s ready to welcome the young Agilan Thani to the upper echelon of the division. It is going to be an awesome showdown of youth versus experience on a night fans will not want to miss. Get ready for an evening of non-stop MMA action, hitting you live in Singapore!”

De voormalige NCAA divisie All American, Ben Askren wordt als een van de beste worstelaars gezien binnen de sport. In slechts een paar gevechten was Askren ins taat om de ONE Welterweight titel te winnen. De hoogopgeleide Askren wordt algemeen beschouwd als de beste van de divisie. Ook is hij te vinden in de wereld ranglijst. Hij kent een professioneel record van 15-0 (1) en heeft overwinning met zowel een knock-out als submission op zijn naam staan. Voor zijn ONE: Championship debuut was hij actief bij de organisatie Bellator MMA. Hier was hij overigens ook kampioen.

De ongeslagen Agilian Thani uit Kuala Lumpuer, Maleisië maakt zijn terugkeer in de One Championship kooi. Na een spectaculaire overwinning op de Welterweight veteraan Jeff Huang kent de 21-jarige vechter een professioneel record van zeven om nul. Ook zijn amateur partijen gingen zonder slag om stoot. Hij won hier vijf opeenvolgende partijen. De jonge Maleisische vechter heeft laten zien de technieken te beheersen en heeft een schot op de titel meer dan verdiend.

ONE: DYNASTY OF HEROES

Houd MMA DNA in de gaten voor meer MMA Nieuws

Comments are closed.