breaking news

Yaozong Hu pakt ”5 days notice” gevecht tegen Cyril Asker tijdens UFC Shanghai

November 20th, 2017 | by Redactie

Het is de UFC gelukt om een vervanger te vinden in de Heavyweight divisie voor James Mulheron. Dit wist het Chinese ”The Fight Nation” zojuist te melden. Mulheron werd vorige week in verband met een potentiële USADA overtreding van het gevecht tegen Cyril Asker verwijderd. De ongeslagen Chinees Yaozong Hu zal nu zijn UFC debuut maken tijdens UFC Fight Night 122 in Shanghai, China aankomende Zaterdag. Asker vs. Hu zal plaatsvinden in de Mercedes-Benz Arena en zal de Preliminary Card openen.

Cyril Asker (MMA 8-2/UFC 1-1) is een van de twee Franse Heavyweight vechters in de UFC. Asker maakte in 2016 in Zagreb zijn debuut voor de UFC. Het was een debuut om zeer snel te vergeten. Asker ging zwaar KO in de eerste ronde tegen Jared Cannonier. Asker kwam echter zeer sterk terug begin dit jaar. Zo werd de Rus Dmitrii Smoliakov in de eerste ronde via KO verslagen. Asker kon echter in Juni van dit jaar die overwinning geen goed vervolg geven. De Fransman ging via TKO in de eerste ronde ten onder tegen Walt Harris en kan een overwinning erg goed gebruiken. Asker was voordat hij de UFC binnen kwam de EFC Worldwide Kampioen. Dit is een Zuid-Afrikaanse organisatie.

Yaozong Hu (MMA 3-0/UFC 0-0) staat in China te boek als een van de grootste talenten in de Heavyweight divisie. Hu begon zijn Pro-MMA carrière in 2016. In dat jaar vocht hij ook tot nog toe al zijn MMA partijen. Driemaal vocht de Chinees in zijn thuisland in een tijdsbestek van twee maanden. Tijdens zijn meest recente overwinning versloeg hij Abror Yakhyaev via TKO in de tweede ronde. Hu heeft een winstreak van drie en een finishratio van 100%.

Comments are closed.

Translate »