breaking news

”Vervloekt gevecht” tussen Brad Pickett en Henry Briones opnieuw gecanceld

March 9th, 2017 | by Marcel Dorff

Driemaal is scheepsrecht? Dat mag dan gelden voor veel dingen, maar niet voor het gevecht tussen Brad Pickett en Henry Briones. Voor de derde keer is de Mexicaan geblesseerd geraakt waardoor het gevecht tussen beiden opnieuw komt te vervallen. Het gevecht stond gepland voor de Main Card van UFC Fight Night 107 volgende week zaterdag in Londen.

Extra zuur voor Pickett die zijn laatste MMA gevecht in Londen voor eigen publiek zou vechten. De UFC is nog op zoek naar een vervanger die het volgende week zaterdag op kan nemen tegen Pickett.

Het gevecht tussen Pickett en Briones stond voor de allereerste keer in de planning voor UFC Fight Night 84 in Londen vorig jaar. Briones raakte destijds geblesseerd, en werd vervangen door Francisco Rivera. Vervolgens werd het gevecht voor UFC Fight Night 93 in Hamburg opnieuw ingepland. Opnieuw raakte Briones geblesseerd, en werd vervangen door Iuri Alcantara. Uiteindelijk werd dit gevecht verschoven naar de UFC 204 card in Manchester.

Nu is Briones voor de derde keer geblesseerd geraakt. De vraag is of de UFC nog een vervanger op short notice kan vinden.

Translate »