breaking news

UFC debuut voor Luiz Eduardo Garagorri tegen Humberto Bandenay tijdens UFC Uruguay

June 26th, 2019 | by Marcel Dorff
UFC debuut voor Luiz Eduardo Garagorri tegen Humberto Bandenay tijdens UFC Uruguay
UFC
0

De UFC heeft Luiz Eduardo Garagorri gecontracteerd. De ongeslagen Braziliaan neemt het op in de Featherweight divisie tegen Humberto Bandenay op 10 Augustus 2019 in Montevideo, Uruguay. Zo weet Combate te melden. Beide vechters treffen elkaar in de Octagon van de Antel Arena tijdens UFC Fight Night 156. Het gevecht zal deel uit maken van de Preliminary Card.

Humberto Bandenay (MMA 14-6-0-1/UFC 1-2-0-0) is een Peruviaans talent die op short notice zijn debuut maakte in Mexico City in Augustus 2017 tegen Martin Bravo. Bravo was de grootste favoriet bij de bookmakers op de card, echter liet Bandenay zien dat hij het daar niet mee eens was. Bandenay sloeg Bravo via een kiezelharde stoot zwaar KO en begon zijn carrière binnen de UFC meer dan voortvarend. De UFC beloonde Bandenay met de Performance of the Night bonus. Bandenay stapte vervolgens in wederom op short notice tegen Alexander Volkanovski tijdens UFC Sydney in November 2017. Echter raakte Bandenay geblesseerd en moest hij verstek laten gaan. Ditzelfde gebeurde in Februari 2018 tijdens UFC Austin. Bandenay zou vechten tegen UFC nieuwkomer Steven Peterson, maar had visumproblemen en zou hierdoor verstek moeten laten gaan. Bandenay wordt gezien als een van de grootste talenten uit Zuid-Amerika en staat zowel staand als op de grond zijn mannetje. De Peruviaan vocht vooral voor de Fusion FC organisatie waar hij ook de titel wist te winnen. In Mei 2017 maakte hij zijn debuut in de Verenigde Staten tijdens een King of the Cage evenement. Hier wist hij Salim Mukhidonov in de eerste ronde via een Armbar Submission te verslaan. Bandenay had met het ingaan van zijn gevecht tegen Gabriel Benitez tijdens UFC Santiago in Mei 2018 een winstreak van zes gevechten. Aan deze winstreak kwam hardhandig een einde. Via Slam KO binnen veertig seconden versloeg Benitez de Peruviaan. Bandenay kon ook in zijn daarop volgende gevecht tijdens UFC Buenos Aires niet overtuigen. Tegen Austin Arnett werd via Unanimous Decision verloren.

Embed from Getty Images

Luiz Eduardo Garagorri (MMA 12-0/UFC 0-0) is een Braziliaanse MMA vechter die in 2015 zijn Pro-MMA debuut maakte. Garagorri vocht veel partijen in het regionale Braziliaanse en Uruguayaanse circuit. Garagorri baarde opzien met twaalf overwinningen op rij waar hij onder andere Jose Trindade en Pablo Sepulveda wist te verslaan. Garagorri tekende vervolgens een contract bij de PFL organisatie. Echter raakte hij geblesseerd waarna het contract nietig werd verklaard. Nu brengt hij zijn ongeslagen record de Octagon in.

Afbeeldingsresultaat voor luiz eduardo garagorri

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »