breaking news

Thuisgevecht voor Kyle Bochniak tegen Brandon Michael Davis tijdens UFC 220 in Boston

November 11th, 2017 | by Marcel Dorff

The MMA Kings heeft zojuist via MMA Today bekend gemaakt dat Kyle Bochniak in zijn thuisstaat Massachusetts op 20 Januari 2018 zijn opwachting zal maken tegen Brandon Michael Davis. Het Featherweightgevecht zal plaatsvinden in de TD Garden te Boston, Massachusetts. Beide mannen treffen elkaar die avond op de Preliminary Card.

Kyle Bochniak (MMA 7-2/UFC 1-2) vecht sinds 2016 voor de UFC. De inwoner van Massachusetts vocht op short notice in Boston tegen Charles Rosa. Bochniak bood uitstekend partij, maar dolf het onderspit via Unanimous Decision. Dit was meteen ook Bochniak’s eerste verlies in zijn Pro-MMA carrière. Bochniak vocht voordat hij de UFC binnen kwam zes gevechten voor de CES MMA organisatie. In Augustus 2016 nam Bochniak het op tegen TUF Latin America 3 winnaar Enrique Barzola. Bochniak zou een zeer controversiële Split Decision weten te winnen en hiermee zijn eerste overwinning in de UFC weten te pakken. Bochniak zou vervolgens zijn opwachting maken tijdens UFC Fortaleza tegen TUF Brazil 1 Runner-Up Godofredo Pepey. Echter raakten beide mannen geblesseerd, en werd het gevecht gecanceld. Bochniak keerde hierdoor pas in Juli dit jaar terug in de Octagon. Tijdens UFC Long Island stond Bochniak tegenover de ongeslagen Canadees Jeremy Kennedy. Kennedy domineerde het gevecht via zijn groundgame en won via Unanimous Decision.

Brandon Michael Davis (MMA 8-3/UFC 1-0) begon zijn Pro-MMA carrière in 2014 en vocht vooral in zijn thuisstaat Mississippi. Bij de Summit FC organisatie vocht Davis zijn eerste acht Pro gevechten. Daar wist Davis een record van 5-3 neer te zetten. Vervolgens vocht Davis voor twee andere promoties in 2017 waar hij beide keren wist te winnen. De UFC was onder de indruk en nodigde Davis uit voor de vierde week van de Dana White’s Tuesday Night Contender Series. Davis nam het op tegen Austin Arnett die met een winstreak van 12 gevechten de Octagon betrad. Davis imponeerde echter in zijn gevecht tegen Arnett en won na een zeer sterke partij via Unanimous Decision. Voor Dana White reden om de Mississippi vechter een contract bij de UFC aan te bieden. Davis traint in Mississippi bij de Alan Belcher MMA Club en is vaste trainingspartner van UFC Featherweight vechter Jason Knight.

Comments are closed.

Translate »