breaking news

Mark Godbeer krijgt een andere Dmitry tegenover zich tijdens UFC Londen

January 25th, 2018 | by Marcel Dorff
Mark Godbeer krijgt een andere Dmitry tegenover zich tijdens UFC Londen
UFC
0

De Oekraïener Dmitry Poberezhets is geblesseerd geraakt waardoor hij niet zijn UFC debuut zal maken tijdens UFC Fight Night 127 in Londen, Engeland op 17 Maart 2018. Mark Godbeer zal het hierdoor in de Heavyweight divisie opnemen tegen Dmitry Sosnovskiy. Dit wist Jim Edwards via MMANYtt.com bekend te maken. Beide mannen treffen elkaar in de Octagon van ”The O2” op de Preliminary Card.

Mark Godbeer (MMA 13-3/UFC 2-1) was toen hij eind 2016 bij de UFC tekende de BAMMA Heavyweight kampioen. Godbeer won deze titel door in Juni 2015 Paul Taylor (niet de UFC veteraan) te verslaan via TKO in de tweede ronde. In Mei 2016 verdedigde hij zijn titel met succes tegen Stuart Austin. Ook Austin werd in de tweede ronde verslagen via TKO. Godbeer vocht ook eenmaal voor Bellator. Dit was geen succes, hij verloor van Cheick Kongo via TKO. Godbeer maakte in Belfast zijn debuut voor de UFC tegen de Amerikaan Justin Ledet. Een onsuccesvol debuut aangezien Godbeer vroeg in de eerste ronde via Rear Naked Choke Submission werd gestopt door Justin Ledet. Ledet die zelf boksen als zijn sterkste wapen ziet was zelf het meest verbaasd over zijn Submission overwinning tegen iemand als Godbeer. Godbeer werd in Maart 2017 gekoppeld aan Todd Duffee, echter trok Duffee zich terug en werd vervangen door nieuwkomer Daniel Spitz. In een zeer eenzijdige partij wist Godbeer uiteindelijk Spitz meerdere malen ”aan” te slaan, maar niet te finishen. Godbeer won via Unanimous Decision en pakte zo zijn eerste overwinning in de Octagon. Godbeer stond vervolgens gematcht begin Juli 2017 tegen de Amerikaan Justin Willis. Echter raakte Godbeer geblesseerd waardoor hij het gevecht aan zich voorbij moest laten gaan. Vervolgens zou Godbeer vechten tegen Walt Harris tijdens UFC 216. Echter viel Harris in voor Derrick Lewis op dezelfde card een paar uur voor het gevecht. Hierdoor had Godbeer geen tegenstander meer. Het gevecht werd vervolgens een maand later tijdens UFC 217 alsnog gevochten. Harris leek sterker, maar schopte Godbeer tegen het hoofd nadat de scheidsrechter het gevecht had stil gelegd na een illegale actie van Harris. Godbeer kon niet verder en kreeg via diskwalificatie de winst toegewezen.

Dmitriy Sosnovskiy (MMA 10-0/UFC 0-0) is een Russische hardhitter. Sosnovskiy gaat debuteren voor de UFC en doet dit nadat hij zijn laatste 3 partijen allemaal op TKO in de eerste ronde wist te eindigen. De 27-jarige Sosnovskiy vocht voorheen voor de organisatie OC Oplot uit Rusland. 6 KO’s/TKO’s, 2 Submissions en 2 Decisions later gaat hij nu debuteren voor de UFC. Sosnovskiy heeft een notable win staan tegen Aleksander Emelianenko, de broer van MMA legende Fedor Emelianenko. Dit wordt voor Sosnovskiy de derde keer dat hij staat ingepland om zijn debuut te maken. Eerder moest hij tweemaal verstek laten gaan tegen Justin Ledet in verband met een blessure.

Comments are closed.

Translate »