breaking news

Marcin Held tekent een contract bij de UFC

August 30th, 2016 | by Marcel Dorff

Een van de meest begeerde ”free agents” op dit moment is free agent af. Marcin Held heeft zojuist een contract getekend bij de UFC!!

Marcin Held (MMA 22-4) is voor de hardcore MMA fan geen onbekende. De Pool was al jaren een van de grootste talenten in de Lightweight divisie van Bellator MMA. Held is nu 24 jaar oud, maar startte al vanaf zijn 16de met zijn professionele MMA carrière.

Held vocht eenmaal voor de Lightweight Titel in Bellator MMA. Eind vorig jaar in November was Will Brooks (inmiddels ook UFC vechter) te sterk voor Marcin Held. Held is zeer sterk op de grond. Zo heeft de Pool meerder grappling & BJJ toernooien op zijn naam staan.

Held heeft onder meer overwinningen op bekende namen als Patricky Freire, Rich Clementi, Alexander Sarnavskiy, Ryan Healy, Dave Jansen & Phillipe Nover.  Zijn enige verliespartijen kwamen tegen Lukasz Sajewski (inmiddels UFC), Will Brooks (inmiddels UFC en Voormalig Bellator Kampioen), Michael Chandler (Huidig Bellator Kampioen) & Dave Jansen (inmiddels gerevancheerd).

Of Marcin Held hoge ogen kan gooien in de UFC is uiteraard de vraag. Wel mag duidelijk zijn dat het verwachtingspatroon voor de jonge MMA veteraan hoog is.

14102113_1301945726491237_712059995_n

Leave a Reply

Translate »