breaking news

Krzysztof Jotko treft UFC debutant Adam Yandiev tijdens UFC Moskou

July 21st, 2018 | by Marcel Dorff
Krzysztof Jotko treft UFC debutant Adam Yandiev tijdens UFC Moskou
UFC
0

De Pool Krzysztof Jotko zal op 15 September 2018 terugkeren in de Octagon. Tijdens UFC Fight Night 136 in Moskou, Rusland treft hij UFC debutant Adam Yandiev in de Middleweight divisie. Dit wist Nolan King via MMA Today bekend te maken. Yandiev heeft dit inmiddels bevestigd via Social Media. Beide mannen treffen elkaar in de Octagon van het Olimpiysky.

Krzysztof Jotko (MMA 19-4/UFC 6-4) is misschien wel een van de meest ondergewaardeerde en onderschatte vechters in de UFC Middleweight divisie. De Pool kwam als ongeslagen vechter in 2013 de UFC binnen. Tijdens zijn debuut in Australië versloeg hij de Braziliaan Bruno Santos via Unanimous Decision. Vervolgens had Jotko zijn eerste setback in zijn carrière. De Pool verloor via Guillotine Choke Submission van de Zweed Magnus Cedenblad. Vervolgens versloeg Jotko achter elkaar Tor Troeng, Scott Askham en Bradley Scott (allen via Decision). In Juni 2016 stond MMA veteraan Tamdan McCrory tegenover Jotko. Jotko overklaste McCrory vroeg in het gevecht via een kiezelharde stoot en won via KO binnen een minuut. Dit leverde Jotko de Performance of the Night bonus op. Tijdens zijn gevecht in São Paulo, Brazilië nam Jotko het op tegen BJJ specialist Thales Leites. Jotko controleerde het gevecht van begin af aan zowel staand als op de grond. Uiteindelijk won Jotko op een zeer indrukwekkende manier van de sterker geachte Braziliaan via Unanimous Decision. Jotko die op een winstreak van vijf gevechten zat loerde op een plek in de Top 10 van de divisie. Echter wist Jotko niet langs David Branch te komen en verloor via een controversiële Split Decision. Jotko werd vervolgens gematcht tegen Uriah Hall in September 2017 tijdens UFC Pittsburgh. Jotko overklaste Hall in de eerste ronde, maar werd in de tweede ronde KO geslagen door de Jamaicaan. Hierdoor heeft Jotko nu een losing streak van twee gevechten. En die losing streak zou ook in zijn gevecht tegen Brad Tavares niet doorbroken worden. De Hawaiiaan was tijdens UFC Glendale in April 2018 via TKO in de derde ronde te sterk voor de Pool.

Embed from Getty Images

Adam Yandiev (MMA 9-0/UFC 0-0) is een Russische MMA vechter die sinds 2014 actief is in het Pro-MMA circuit. Yandiev staat bekend om zijn spectaculaire manier van vechten. Tijdens zijn debuutgevecht voor de Fight Nights Global organisatie werd gewonnen in de eerste ronde van Valeri Shpak. Yandiev zou vervolgens bij veel regionale Russische bonden vechten alvorens hij in 2015 een contract zou tekenen bij de M-1 Global organisatie. Yandiev kwam driemaal uit voor M-1 Challenge en pakte driemaal de overwinning via Submission in de eerste ronde. Yandiev kreeg vervolgens met negen finishes in negen gevechten allemaal beslist in de eerste ronde een contract bij de UFC aangeboden. Hierdoor zal Yandiev nu zijn debuut gaan maken voor de UFC in eigen land.

Afbeeldingsresultaat voor Адам Яндиев

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

SPEEL GRATIS: UFC Fight Night 134 Spel! 100 euro aan prijzen!

Comments are closed.

Translate »