breaking news

Kai Kamaka III vs. Tony Kelley late toevoeging aan UFC 252 card aankomende zaterdag

August 12th, 2020 | by Redactie
Kai Kamaka III vs. Tony Kelley late toevoeging aan UFC 252 card aankomende zaterdag
UFC
0

Kai Kamaka III gaat aankomende zaterdag zijn UFC debuut maken. De Bellator MMA veteraan gaat het opnemen tegen eveneens debutant Tony Kelley in de Featherweight divisie. Beide vechters treffen elkaar in de Octagon van het UFC APEX op de Preliminary Card van UFC 252. MMA Junkie wist het nieuws als eerste te melden.

Kai Kamaka III (MMA 7-2/UFC 0-0) is een Hawaiiaanse vechter die zijn professionele debuut maakte in 2012. Na twee overwinningen in zijn eerste twee partij verloor Kamaka vervolgens eveneens tweemaal. Kamaka zou vervolgens tweemaal winnen en uitkomen voor Bellator MMA. Kamaka won van zowel Shojin Miki als Spencer Higa via Unanimous Decision maar kreeg geen vast contract. Kamaka won in Juli 2019 zijn debuut voor de LFA organisatie door Michael Stack te verslaan. Kamaka tekende in Augustus 2020 een contract bij de UFC.

Tony Kelley (MMA 5-1/UFC 0-0) is een Amerikaanse MMA vechter die zijn professionele carrière startte in 2013. Kelley imponeerde door onder meer mannen als Jordan Winski en Levi Mowles in zijn eerste vier partijen te verslaan. Mede hierdoor mocht hij in Juli 2016 vechten voor de vacante Legacy FC titel tegen Kevin Aguilar. Kelley verloor de partij via Split Decision. Kelley zou echter hierna bijna drie jaar niet vechten. Pas in Mei 2019 keerde hij terug tegen Andy Brossett. Kelley won de partij via Guillotine Choke Submission in de eerste ronde. De Amerikaan tekende in Augustus 2020 een contract bij de UFC.

Picture Credits: KHON2

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »