breaking news

Gevecht met verschillende regels per ronde tussen Rodtang en Mighty Mouse

September 16th, 2021 | by Lennart Van Arendonk
Gevecht met verschillende regels per ronde tussen Rodtang en Mighty Mouse
ONE Championship
0

Tijdens ONE X van ONE Championship stapt Demetrious ‘Mighty Mouse’ Johnson op het canvas om te strijden tegen de Muay Thai kampioen Rodtang Jitmuangnon. Het gevecht krijgt een unieke vorm en kent vier rondes van drie minuten per ronde. Het gevecht start met de Muay Thai regels en zal daarna per ronde afwisselen naar Mixed Martial Arts.

Johnson was eerst de meest dominante Ultimate Fighting Championship (UFC) vechter bij de promotie. Na het verliezen van Henry Cejudo tijdens UFC 227 maakte hij zijn overstap naar de Aziatische promotie. Daar vocht hij tegen onder andere Tatsumitsu Wada, Danny Kingad en Adriano Moraes. Hij heeft nu een professioneel record van 30-4-1.

Aan de andere kant komt Jitmuangnon te staan. Hij is de ONE Flyweight Muay Thai kampioen en wordt door vele beschouwd als een van de beste pound-for-pound Muay Thai vechters. De 24-jarige Jitmuangnon heeft nog nooit deelgenomen aan een MMA gevecht. Hij zal daarom voornamelijk de meeste kansen pakken tijdens de Muay Thai rondes.

Daarnaast zullen er op 5 december nog een aantal spectaculaire partijen plaatsvinden. Zo staat Bibiano Fernandes met zijn titel tegenover John Lineker en neemt Thanh Le het op tegen Garry Tonon.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »