breaking news

Germaine de Randamie spreekt tijdens The MMA Hour

July 24th, 2017 | by Lennart Van Arendonk

Het was aan verslaggever Ariel Helwani om Germaine de Randamie te ontvangen tijdens zijn show The MMA Hour. In deze (live) show spreekt hij verschillende vechtsportatleten en blikt hij terug en vooruit om verschillende sportevenement. Ook worden de laatste nieuwtjes besproken en worden er meningen gegeven over de stand van zaken. Ongeveer 45 minuten na aanvang was het aan de oud UFC kampioen Germaine de Randamie om in te loggen op Skype en te spreken met Ariel Helwani.

Germaine de Randamie begint over de achtbaanrit rondom haar partij tegen Holly Holm. Holm heeft na de partij een officieel verzoek ingediend om het verlies dat zij leed tijdens het Main Event van UFC 208 te herzien. Holm vroeg de New York State Athletic Comission om het oordeel van scheidsrechter Todd Anderson om geen punt aftrek te geven als gevolg van de stoten die door Germaine na de bel werden uitgedeeld te herzien. Echter is de NSAC niet meegegaan in het beroep.

Germaine heeft voor het tekenen van het bovenstaande gevecht al aangegeven weer te willen vechten op het gewicht van 135lbs. “Ik heb verloren van de huidige kampioen, en ik wil dat verlies rechtzetten”. De UFC gaf aan dat dit geen probleem zou zijn.

Vervolgens heeft de promotie haar gevraagd om op 29 juli (aanstaande zaterdag) te vechten tegen Cris Cyborg tijdens UFC 214. Dit gevecht heeft ze onder andere afgezegd omdat Cyborg gebruik heeft gemaakt van illegale prestatiebevorderende middelen. Ook werkt de Randamie full-time en doet ze vechtsport voor haar hobby. “Ik werk soms 50 tot 60 uur per week”.

Door deze bovenstaande zaken heeft de UFC ervoor gekozen om haar te strippen van de titel. Ze heeft het nieuws gelijk met ons gelezen via het internet.

De Randamie verteld hoeveel hart ze heeft voor de sport en dat ze het spel ziet als een hobby. Ze houd van vechten, en blijft om deze reden doorgaan.

Germaine de Randamie zal haar terugkeer gaan maken in de Octagon van Rotterdam. Op 2 september aanstaande staat zij in de Rotterdam Ahoy tegenover Marion Reneau voor een gevecht in de Bantamweight divisie. Vorig jaar bezorgde ze de aanwezige kippenvel met een epische walk-out en een schitterende technische knock-out.

Bekijk de aflevering hier:

Germaine de Randamie vs Marion Reneau tijdens UFC Rotterdam:

Comments are closed.

Translate »