breaking news

Devin Powell treft Alvaro Herrera tijdens UFC on FOX 30 in Calgary

July 7th, 2018 | by Marcel Dorff
Devin Powell treft Alvaro Herrera tijdens UFC on FOX 30 in Calgary
UFC
0

De Amerikaan Devin Powell keert op 28 Juli 2018 terug in de Octagon. Tijdens UFC on FOX 30 in Calgary, Alberta, Canada is de Mexicaan Alvaro Herrera de tegenstander in de Lightweight divisie. Dit wist de Braziliaanse MMA journalist Gabriel Carvalho via MMA Brasil bekend te maken. Beide mannen treffen elkaar in de Octagon van het Scotiabank Saddledome op de Preliminary Card.

Devin Powell (MMA 8-3/UFC 0-2) maakte tijdens het eerste evemenent van 2017 zijn UFC debuut. De NEF kampioen kwam de UFC binnen met een record van 8-1. Powell is een allround atleet en vecht bij de Nostos MMA gym. Powell werd ontdekt in een aflevering van ”Dana White : Lookin’ For a Fight”. Daarin werd aangekondigd dat Powell gematcht zou worden met Jordan Rinaldi. Echter liep Rinaldi een blessure op tijdens de training en zou vervangen worden door nieuwkomer Drakkar Klose. Klose was uiteindelijk ondanks de short notice partij te sterk voor Powell via Unanimous Decision. Powell werd vervolgens tijdens UFC Oklahoma City in Juni 2017 ingepland tegen Darrell Horcher. In een zeer evenwichtige partij was het uiteindelijk Horcher die via Split Decision de overwinning pakte waardoor Powell nog wacht op zijn eerste UFC overwinning.

Embed from Getty Images

Alvaro Herrera (MMA 9-5/UFC 1-2) kwam in 2015 via TUF Latin America 2 de UFC binnen. Ondanks dat Herrera zijn kwartfinale gevecht verloor van Hector Aldana, zag de UFC potentieel in de Mexicaan. Hij mocht tijdens de TUF Latin America 2 Finale een prelimgevecht vechten tegen de Panamees Vernon Ramos. Herrera imponeerde via een KO overwinning binnen dertig seconden. De Mexicaan werd vervolgens gematcht tegen de Braziliaan Vicente Luque. Dit gevecht vond plaats tijdens het eerste evenement van International Fight Week in 2016. Herrera verloor via Anaconda Choke Submission in de tweede ronde. Vervolgens zou Herrera het in Halifax opnemen tegen de Canadees Alessandro Ricci. Herrera raakte echter geblesseerd en moest afzeggen. Herrera zou terugkeren tijdens UFC Mexico City in Augustus 2017 en maakte gelijk zijn debuut voor de UFC in de Lightweight divisie. Herrera vocht eerst in de Welterweight divisie. De partij tegen Jordan Rinaldi liep echter desastreus voor de Mexicaan. Rinaldi won vroeg in de eerste ronde via een Von Flue Choke Submission.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA volgen voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »