breaking news

De La Rocha vs. Adams & Milstead vs. Rodriguez toegevoegd aan UFC Milwaukee

October 17th, 2018 | by Marcel Dorff
De La Rocha vs. Adams & Milstead vs. Rodriguez toegevoegd aan UFC Milwaukee
UFC
0

De UFC heeft twee nieuwe gevechten toegevoegd aan de UFC on FOX 31 card in Milwaukee, Wisconsin. Chris de la Rocha zal het opnemen in de Heavyweight divisie tegen de ongeslagen debutant Juan Adams. Eveneens zal in de Light-Heavyweight divisie Adam Milstead aantreden tegen Mike Rodriguez. Beide gevechten zullen plaatsvinden in de Octagon van het Fiserv Forum op 15 December 2018.

Chris de la Rocha vs. Juan Adams

Chris de la Rocha (MMA 5-2/UFC 1-2) maakte na een korte amateur carrière in 2013 zijn debuut in het Pro-MMA. Na twee overwinning in de Prime Fighting organisatie en een overwinning buiten die organisatie tegen DJ Linderman mocht de la Rocha voor de Heavyweight titel vechten tegen Matt Kovacs. Met zijn vierde overwinning en finish op rij pakte de la Rocha de Prime Fighting titel en werd hij vervolgens gecontracteerd door de UFC. Daar maakte de la Rocha in Juli 2015 zijn debuut in Glasgow tegen de Pool Daniel Omielanczuk. Een debuut om heel snel te vergeten. Omielanczuk had minder dan een minuut nodig om de la Rocha via KO te finishen. De Amerikaan keerde vervolgens in Mei 2016 terug in de Octagon tegen Adam Milstead. Ook ditmaal zonder succes. Milstead won het gevecht via TKO in de tweede ronde. De la Rocha keerde tijdens UFC 225 in Chicago na ruim twee jaar afwezigheid op short notice terug in de Octagon. De la Rocha nam het op tegen Rashad Coulter. In een partij waar beide mannen zwaar aangeslagen waren wist de la Rocha uiteindelijk laat in de derde ronde via TKO zijn eerste overwinning in de UFC te pakken.

Embed from Getty Images

Juan Adams (MMA 4-0/UFC 0-0) is een échte Heavyweight. Adams moet gemiddeld twintig pond van zijn gewicht afhalen om het Heavyweight limiet van 265 lbs te halen. Adams bleeft ongeslagen in zijn amateur carrière en maakte in de zomer van 2017 de overstap naar de professionals. Adams maakte zijn debuut bij de LFA organisatie tegen Chris Rose. Een debuut dat werd beklonken met een KO overwinning in de eerste ronde. Vervolgens won Adams ook via TKO in de eerste ronde van Brice Ritani- Coe en Dwight Gipson. Dit was voor de UFC reden om Adams uit te nodigen voor het tweede seizoen van de Dana White’s Tuesday Night Contender Series. Adams vocht tegen Shawn Teed. Teed werd via KO in de eerste ronde verslagen waardoor Adams zijn eerste ronde (T)KO streak uit wist te breiden naar vier. Dana White was onder de indruk van ”The Kraken” en beloonde hem met een contract.

Embed from Getty Images

Adam Milstead vs. Mike Rodriguez

Adam Milstead (MMA 8-2-0-1/UFC 1-1-0-1) vecht sinds 2016 voor de UFC. De man uit Calvert County, Maryland begon zijn Pro-MMA carrière in 2011. Milstead had een valse start en verloor zijn MMA debuut. Echter wist hij vervolgens in het regionale MMA circuit van Pennsylvania zich te ontwikkelen tot een echte finisher en wist hij zeven partijen op rij te winnen en te finishen. Dit trok de aandacht van de UFC. Milstead debuteerde tijdens UFC Fight Night 88 in Las Vegas, Nevada in Mei 2016 tegen Chris de la Rocha. In een weinig sprankelende partij was het Milstead die via TKO in de tweede ronde zijn eerste overwinning in de Octagon pakte. Milstead keerde vervolgens terug tijdens UFC Houston in Februari 2017 tegen Curtis Blaydes. Milstead verloor via TKO door een blessure aan zijn knie in de tweede ronde. Echter werd het gevecht omgezet in een No Contest nadat Blaydes werd betrapt op het gebruik van Marihuana. Milstead was na ruim een jaar hersteld van zijn blessure en keerde tijdens UFC 222 in Maart 2018 terug in de Octagon tegen de ongeslagen Jordan Johnson. In een zeer gelijkwaardig gevecht was het uiteindelijk Johnson die er met de Split Decision overwinning vandoor ging.

Embed from Getty Images

Mike Rodriguez (MMA 9-3/UFC 0-1) maakte in 2014 zijn Pro-MMA debuut. Rodriguez traint bij Lauzon MMA waar hij wordt getraind door UFC Lightweight vechter Joe Lauzon. Rodriguez maakte naam voor zichzelf in de East Coast MMA scene in de VS. Zo kwam hij maar liefst achtmaal uit voor de CES MMA organisatie. Van die acht partijen won hij er zes. Alle zes partijen werden voortijdig beslist. Rodriguez werd in Augustus 2017 uitgenodigd om mee te doen aan de Dana White’s Tuesday Night Contender Series. Rodriguez nam het op tijdens het Main Event van Week 5 tegen Jamelle Jones. Via een Flying Knee en daarop volgende stoten won Rodriguez via KO vroeg in de eerste ronde en verdiende hij een UFC contract. Rodriguez debuteerde vervolgens in April 2018 tijdens UFC 223 tegen Devin Clark. Clark controleerde de partij en won via een eenzijdige Unanimous Decision.

Embed from Getty Images

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »