breaking news

Zabit Magomedsharipov heeft moeite met vinden van tegenstander

February 13th, 2018 | by Lennart Van Arendonk

Zabit Magomedsharipov lijkt een reputatie op te bouwen in de Ultimate Fighting Championship (UFC). De 26-jarige vechter uit Dagestan begon vorig jaar aan zijn loopbaan bij de promotie en heeft spectaculair gewonnen van Mike Santiago en Sheymon Moraes. Nu kan Magomedsharipov geen tegenstander vinden.

De voormalige Absolute Championship Berkut vechter pakte het podium op Twitter en vertelde dat Myles Jury, Arnold Allen, Yair Rodriguez, Andre Fili en Artem Lobov hem allemaal hebben afgewezen voor een gevecht op 7 april tijdens UFC 223. Volgens Magomedsharipov heeft alleen Lobov ingestemd om te vechten, alleen heeft zijn team de deal later afgewezen.

“No disrespect to none I just want to fight,” schreef Magomedsharipov.

Als Magomedsharipov de waarheid spreekt, lijkt het erop dat de UFC geïnteresseerd is om hem een stapje verder te brengen in de strijd naar het goud. De streefdatum genoemd door Magomedsharipov zou UFC 223 zijn. Dit evenement gaat plaatsvinden in de Barclays Center van Brooklyn, New York. Op deze avond vechten Tony Ferguson en Khabib Nurmagomedov tegen elkaar voor de Lightweight titel.

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland! Wij zijn ook te vinden op Youtube! Hier kun je een shirt van Hesdy Gerges winnen!

Comments are closed.