breaking news

Yousri Belgaroui overklast Kasperski en wil titelgevecht

May 13th, 2018 | by Stefan Van Erp
Yousri Belgaroui overklast Kasperski en wil titelgevecht
GLORY
0

Yousri Belgaroui vocht gisterenavond tijdens GLORY Lille tegen Dawid Kasperski. Belgaroui zou aanvankelijk tegen Jason Wilnis vechten maar deze moest geblesseerd afhaken. na zijn overwinning maakte Belgaroui duidelijk wat zijn volgende stap is: De titel.

Harde knieën 
Vanaf de eerste bel stond Belgaroui in zijn vooruit en kwam door met snoeiharde knieën op het lichaam. Kasperski was duidelijk onder de indruk van de kracht van Belgaroui en ging in zijn achteruit. De hele eerste ronde controleerde Belgaroui de partij zonder zichzelf leeg te slaan.

Een maatje te groot
In de tweede ronde veranderde het beeld niet. Kasperski probeerde het wel maar Belgaroui was te goed. De Pool kon een hoop incasseren maar de trappen naar het lichaam hadden zijn tol geëist. Daarna duurde het niet lang voordat Kasperski een tweede en derde keer naar het canvas ging en de partij werd afgezwaaid.

Check hier de laatste knockdown van de partij:

Titelgevecht
Direct na de partij maakte Belgaroui duidelijk dat er maar 1 optie voor hem is. Dat is de derde partij tegen huidig kampioen Alex Pereira. Belgaroui won het eerste onderonsje en verloor vervolgens in zijn eerste titelgevecht tegen de Braziliaan. Belgaroui maakte duidelijk dat de derde partij absoluut voor hem gaat worden en dat hij de nieuwe koning in de divisie is. GLORY heeft zelf nog niets bekend gemaakt over een derde partij maar het is zeker niet ondenkbaar dat deze partij er gaat komen.

Volg MMA DNA voor al het kickboks nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.