breaking news

Winst voor Demetrious Johnson, verlies voor Eddie Alvarez in Japan

March 31st, 2019 | by Redactie
Winst voor Demetrious Johnson, verlies voor Eddie Alvarez in Japan
ONE Championship
0

Twee oud Ultimate Fighting Championship (UFC) vechters hebben zojuist hun debuut gemaakt bij de Aziatische ONE Championship. Eddie Alvarez vocht tegen Timofey Nastyukhin en Demetrious Johnson vocht tegen Yuya Wakamatsu. Alvarez verloor zijn partij met een technische knock-out in de eerste ronde, en Johnson won zijn partij met een submission in de tweede ronde.

Powered by Aiki Budo.

Zowel Alvarez als Johnson hebben het niet makkelijk gehad tijdens hun debuut. Alvarez ontving in de eerste ronde een harde stoot, en Johnson moest hard knokken voor zijn positie. Uiteindelijk won Johnson zijn partij in de tweede ronde met een schitterende submission.

https://twitter.com/ONEChampionship/status/1112303554230837250

Het was een zeer opmerkelijke overstap. Naast Johnson en Alvrez heeft ook Sage Northcutt de overstap gemaakt. Hij verwacht later dit jaar zijn debuut te maken.

ONE A New Era is momenteel live en gratis te bekijken via de stream van ONE Championship. Namen als Andy Souwer, Anthony Engelen, Demetrious Johnson, Eddie Alvarez, Angela Lee en Aung La n Sang staan op de kaart.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.