breaking news

WFL maakt evenementen bekend onder de term ”Fight Weekends”

January 4th, 2018 | by Marcel Dorff
WFL maakt evenementen bekend onder de term ”Fight Weekends”
WFL
0

De World Fighting League (WFL) heeft enkele ogenblikken geleden meerdere data bekend gemaakt voor evenementen die gehouden zullen worden in 2018. WFL introduceert de zogeheten ”Fight Weekends”. Die weekenden vinden plaats op 24 & 25 Maart en 12 & 13 Mei. De WFL zal een dag besteden aan een MMA evenement, en de andere dag zal volledig worden gewijd aan een kickboksevenement. Kijk hieronder voor meer informatie.

Op 24 Maart vind het WFL Final 8 Wild Card toernooi plaats. Zeven mannen plaatsten zich vorig jaar al voor het toernooi. Echter doordat Melvin Manhoef het Final 16 gevecht won van Remy Bonjasky (en dit zijn afscheidspartij was) was er een plek open in de Final 8. Op 24 Maart zullen Ibrahim El Bouni, Roël Mannaart, Fred Sikking en Bogdan Stoica vechten om de laatste plek bij de Final 8.
Een dag later op 25 Maart vind de tweede editie plaats van WFL MMA. Na een zeer succesvolle eerste editie waar mannen als Pieter Buist, Brian Hooi, Reinier de Ridder, Andy Souwer en Paulo Boer onder meer vochten, zal de WFL nu dus ook een tweede editie gaan organiseren.

Tot slot zal op 12 Mei wederom een MMA evenement plaatsvinden, en vind een dag later op 13 Mei de Final 8 plaats tijdens het kickboksevenement. Andrei Stoica, Murat Aygun, Tarik Khabez, Sam Tevette, Boy Boy Martin, Fabio Kwasi, & Levi Rigters wisten zich in 2017 al te plaatsen voor de Final 8.

WFL eigenaar en promotor Melvin Manhoef zei het volgende over de aankomende evenementen.
“Wij zetten alles op alles om ook dit jaar weer top evenementen neer te zetten en pakken dan ook nog groter uit. Nog betere partijen en een nog groter podium voor een verbluffende show. De events zullen nog intenser worden dan de voorgaande edities.”

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA & Kickboks nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.