breaking news

Weinig animo voor Chuck Liddell vs. Tito Ortiz evenement

November 22nd, 2018 | by Redactie
Weinig animo voor Chuck Liddell vs. Tito Ortiz evenement
MMA
0

Aanstaande 24 november 2018 organiseert Oscar De La Hoya zijn allereerste vechtsportevenement. Tijdens Golden Boy MMA stappen atleten als Tom Lawlor, Joshua Jones, Gleison Tibau en Jorge Gonzalez om het canvas om te knokken voor de winst. Uiteindelijk wordt de avond afgesloten door de veteranen Chuck Liddell en Tito Ortiz. Echter verloopt zowel de ticketverkoop als de live-beelden stroef.

Powered by Aiki Budo.

Allereerst moest je $49.99 Dollar neerleggen om het evenement live te bekijken via Pay-Per-View. Vervolgens is de prijs dankzij Black Friday gezakt naar $39.99. Echter kun je nu voor $19.99 live meekijken.

Om het evenement live vanuit de arena te bekijken betaal je een bedrag van $36 tot $506 Dollar. Slechts twee dagen voor het evenement is zijn er nog veel lege plekken:

Beide main-event vechters hebben een lange historie. Zo waren Liddell en Ortiz trainingspartners met Dana White als manager. Het ging echter mis nadat Ortiz (die destijds kampioen was) beweerde dat hij een afspraak had met Liddell om vanwege hun vriendschap niet tegen elkaar te vechten. Liddell die destijds in zijn prime was ontkende deze afspraak en liet weten dat hij de kans hoorde te krijgen om voor de titel te vechten. Uiteindelijk vochten beide mannen voor het eerst tegen elkaar tijdens UFC 47 ruim 14 jaar geleden. Couture had daarvoor de titel van Ortiz overgenomen waardoor dit een non-titlefight was. Liddell wist Ortiz via KO in de tweede ronde te stoppen. Datzelfde kunstje flikte hij ook twee jaar later, destijds als Kampioen en in de derde ronde.

Tijdens het elfde seizoen van The Ultimate Fighter waren beide mannen coaches en zouden ze het na afloop van het seizoen voor de derde maal tegen elkaar opnemen. Echter raakte Ortiz geblesseerd en zou het gevecht er niet meer van komen… tot nu.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.