breaking news

Wederom een nieuwe tegenstander voor Nad Narimani tijdens UFC Buenos Aires

November 8th, 2018 | by Redactie
Wederom een nieuwe tegenstander voor Nad Narimani tijdens UFC Buenos Aires
UFC
0

Vorige week werd al bekend dat Enrique Barzola geblesseerd was geraakt en niet zou kunnen vechten tegen Nad Narimani tijdens UFC Buenos Aires op 17 November 2018. De UFC contracteerde de ongeslagen Sergio Giglio om het tegen Narimani in de Featherweight divisie op te gaan nemen. Echter is nu ook Giglio niet in staat om te vechten. De UFC heeft nu de Braziliaan Anderson Berinja bereid gevonden om de partij aan te nemen. Dit wist Matheus Costa via MMA Brasil te melden. Beide vechters nemen het tegen elkaar op tijdens de Preliminary Card van UFC Fight Night 140.

Nad Narimani (MMA 11-2/UFC 1-0) is een Engelse MMA vechter die zijn sporen heeft verdient in het Europese MMA circuit. Narimani maakte zijn Pro-MMA debuut in 2011. Na vijf overwinningen in het Britse circuit (waaronder een overwinning tegen inmiddels UFC veteraan Marcin Wrzosek) werd Narimani getekend door de Cage Warriors organisatie. Nadat Narimani zijn debuut verloor via Split Decision wist hij twee partijen in de eerste ronde via Submission te beëindigen. Hierdoor mocht hij in 2014 vechten voor de vacante Featherweight titel tegen Alex Enlund. Helaas voor Narimani verloor hij via Unanimous Decision. Narimani knokte zich wederom terug en met twee overwinningen tegen respectievelijk Jeremy Petley en Daniel Requeijo mocht hij in 2017 wederom vechten voor de Featherweight titel. Ditmaal was Paddy Pimblett de tegenstander. Narimani domineerde het gevecht en kroonde zich via Unanimous Decision de nieuwe Kampioen. Narimani tekende vervolgens bij de UFC om het tijdens UFC Liverpool op te nemen tegen Nasrat Haqparast. Echter werd Haqparast enkele ogenblikken voordat het gevecht zou starten niet goedgekeurd door de commissie in verband met een ooginfectie. Hierdoor moest Narimani zijn UFC debuut uitstellen. Narimani vocht vervolgens in Hamburg in Juli 2018 tegen eveneens debutant Khalid Taha. Narimani was over het hele gevecht gezien de bovenliggende partij en won via Unanimous Decision. Narimani zou vervolgens tijdens UFC Buenos Aires vechten tegen Enrique Barzola. Echter is de Peruviaan geblesseerd geraakt en zou Narimani nu tegen Sergio Giglio vechten. Echter moest ook Giglio verstek laten gaan en zal nu Anderson Berinja de tegenstander zijn.

Embed from Getty Images

Anderson Berinja (MMA 19-6/UFC 0-0) is een Brazilaanse vechter die al sinds 2011 in het Pro-MMA te vinden is. Na een record van 13-3 bij elkaar gevochten te hebben in het Braziliaanse circuit debuteerde Berinja in 2016 bij de Titan FC organisatie. Daar mocht hij meteen voor de titel vechten tegen Ricky Simón. Via een Rear Naked Choke Submission in de tweede ronde pakte Berinja de titel. Berinja vocht vervolgens verschillende losse partijen voor meerdere organisaties. Inmiddels heeft hij een winstreak van twee partijen staan en gaat hij in Argentinië zijn UFC debuut maken.

Afbeeldingsresultaat voor MMA berinja

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.