breaking news

Waar kijk ik GLORY: Rico vs Badr?

December 5th, 2016 | by Lennart Van Arendonk
Waar kijk ik GLORY: Rico vs Badr?
GLORY
2

Zaterdag 10 december zal Oberhausen het decor worden voor een gevecht dat er al een tijdje aan zat te komen. Badr Hari zal het op gaan nemen tegen de huidig Glory Kickboxing zwaargewicht wereldkampioen Rico Verhoeven. Verhoeven nam een aantal maanden geleden het initiatief door Badr op de nationale televisie uit te dagen. Het duurde niet lang voordat Badr hierop via social media reageerde en bekend maakte de uitdaging te accepteren. Daarna werd het even stil maar nu is Glory er uiteindelijk toch in geslaagd om de twee kemphanen in de ring te krijgen. Lees hier waar je dit gevecht kunt bekijken.

Glory heeft vandaag bekend gemaakt dat GLORY: Collision onder andere beschikbaar is in Nederland als een digitale Pay-Per-View uitzending op UFC.tv. Voor €25,- bestel je de complete fightcard van het Collision evenement. Het gaat hier om de volgende vier gevechten:

Zwaargewicht gevecht: Rico Verhoeven vs. Badr Hari
Weltergewicht titelgevecht: Nieky Holzken vs. Cedric Doumbe
Zwaargewicht gevecht: Ismael Londt vs. Jamal Ben Saddik
Bantamgewicht Grand Prix finale: Semifinal A winnaar vs. Semifinal B Winnaar

Ook wordt dit evenement uitgezonden op Ziggo Sport. Dit is de gratis sportzender voor Ziggo-abonnees. Het gevecht is beschikbaar in het Ziggo Sport Totaal pakket. Deze live uitzending begint om 21:45 uur en wordt door Jack van Gelder gepresenteerd. Het commentaar tijdens de gevechten wordt verzorgd door Fred Royers en Sem Schilt. Tijdens deze uitzending ontvangt Ziggo Sports ook gasten als Remy Bonjasky.

2 Comments

  1. E. Tewarie says:

    Als je geen Ziggo sport totaal pakket hebt, kun je dan wel of niet de wedstrijd van Badr Hari tegen Rico verhoeven zien op Ziggo sport ? Omdat er staat dat het gevecht beschikbaar is in het totaal pakket.

Leave a Reply