breaking news

Voor de juiste prijs vecht Tyrone Spong tegen Badr Hari

March 6th, 2018 | by Lennart Van Arendonk
Voor de juiste prijs vecht Tyrone Spong tegen Badr Hari
GLORY
0

Twee van de grootste kickboksers aller tijden zaten tijdens Glory 51 op de eerste rang om te kijken naar de rematch tussen Badr Hari en Hesdy Gerges. Tyrone Spong en Remy Bonjasky gaven achteraf hun mening over het gevecht en spraken over een eventuele partij tussen Spong en Badr.

Beide mannen waren positief over het main event van de avond. Het gevecht was goed en beide atleten toonde hun vechtershart. Ondanks de afwachtende stijl van Hesdy Gerges en de ‘Ring Rust’ van Badr Hari spreken zowel Spong als Bonjasky over een gevecht met een hoog entertainment waarde.

Ook spreken Spong en Bonjasky over een rematch tussen Badr Hari en de Glory Kickboxing Heavyweight kampioen Rico Verhoeven. Spong verwacht een lastige partij voor Badr, maar één stoot zou voldoende kunnen zijn. En Bonjasky is van mening dat Badr eerst nog enkele partijen moet draaien voordat hij er klaar voor is.

Vervolgens vroeg de media naar een gevecht tussen Badr Hari en Tyrone Spong of Remy Bonjasky. Bonjasky was duidelijk en gaf een nee, maar Spong staat open voor het gevecht: “All they have got to do, is send me a paycheck. I am a pricefighter, I fight for money”

Volg MMA DNA voor al het MMA en kickboks nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.