breaking news

Vier debutanten completeren de UFC 213 card van volgende week

July 1st, 2017 | by Marcel Dorff

Zojuist heeft de UFC twee gevechten toegevoegd aan de Early Preliminary Card (FightPass Prelims) van UFC 213. Zo werd er een Featherweightgevecht toegevoegd tussen Cody Stamann en Terrion Ware. Eveneens werd het gevecht tussen Trevin Giles en James Bochnovic toegevoegd. Dit gevecht zal plaatsvinden in de Light-Heavyweight divisie. De gevechten staan gepland voor 8 Juli 2017 in de Octagon van de T-Mobile Arena. Alle vier de vechters maken hun debuut voor de UFC.

Lees hieronder meer over de vier vechters.

Cody Stamann vs. Terrion Ware 

Cody Stamann (MMA 13-1/UFC 0-0) zal dus zijn debuut gaan maken in de UFC. De Michigan Top Team vechter is vrij allround en heeft op dit moment een winstreak van zeven partijen. De enige keer dat Stamann verloor was via Split Decision. Stamann komt over van de KnockOut Promotions, hier won hij vijf partijen achter elkaar. Stamann traint bij Michigan Top Team onder meer met Jarred Brooks & Daron Cruickshank.

Terrion Ware (MMA 17-4/UFC 0-0) krijgt dan eindelijk zijn kans in de UFC. Ware is een vechter uit Californië die al jaren hoopt op een kans binnen de grootste MMA organisatie ter wereld. Ware heeft op dit moment een winstreak van vier gevechten, en versloeg in zijn meest recente gevecht voormalig UFC vechter Jared Papazian via KO in de derde ronde. Hiermee won hij de CXF titel. Eerder dit jaar versloeg Ware in zijn debuut voor de ACB organisatie ook Nick Mamalis via Unanimous Decision. Ware vocht ook eenmaal voor de inmiddels opgedoekte RFA belt. Ware verloor dit gevecht van huidig UFC vechter Luke Sanders.

Trevin Giles vs. James Bochnovic

Trevin Giles (MMA 9-0/UFC 0-0) is een groot talent uit Houston, Texas. De ongeslagen Giles maakte in 2014 op een Legacy FC card zijn MMA debuut. Giles wist van zijn negen partijen er liefst acht te finishen. Alleen zijn laatste partij tijdens het Main Event van LFA 3 tegen Ryan Spann werd gewonnen via Split Decision. Giles staat bekend om zijn zeer sterke allround game, iets wat hij vaker liet zien in zowel de RFA als Legacy FC promotie. Nadat beide promoties samen gingen zette hij deze lijn door in de LFA.

James Bochnovic (MMA 8-1/UFC 0-0) is geboren in Illinois, maar vecht vanuit Kenosha, Wisconsin. Hier traint hij samen met UFC Heavyweight vechter Ben Rothwell. Bochnovic is een sterke grondvechter, en heeft nog nooit het einde van een gevecht gehaald. In negen optredens won Bochnovic achtmaal. Hiervan won hij zeven gevechten via Submission. Bochnovic heeft een winstreak van acht gevechten, en zag alleen zijn MMA debuut in 2014 verloren gaan via een Ezekiel Choke Submission. Bochnovic vocht eenmaal voor Bellator, met succes werd eerder dit jaar via Rear Naked Choke Submission gewonnen van Matthew Paul in de eerste ronde.

Comments are closed.