breaking news

Video: Siyar Bahadurzada verslaat Luan Chagas met een zeer technische levertrap

April 22nd, 2018 | by Lennart Van Arendonk
Video: Siyar Bahadurzada verslaat Luan Chagas met een zeer technische levertrap
UFC
0

Siyar The Great heeft opnieuw zijn nickname waargemaakt. Hij stond afgelopen nacht op het canvas van UFC Fight Night 128 in Atlantic City, New Jersey en versloeg hier Luan Chagas met een zeer technische trap op het lichaam. Zijn trap en stoot waren voldoende om de Performance of the Night bonus binnen te halen. Bahadurzada wint hiermee zijn derde partij op rij. Eerder versloeg hij Brandon Thatch met een submission en Rob Wilkinson met een technische knock-out.

Siyar Bahadurzada is een Afghaans Nederlandse MMA vechter die sinds 2012 voor de UFC uitkomt. Bahadurzada wist vooral in organisaties als Sengoku en Shooto hoge ogen te gooien. Bij Shooto wist hij zelfs de titel te pakken. Zijn debuut maakte Bahadurzada in de UFC tegen Paulo Thiago. Deze partij wist hij binnen een minuut te winnen via een kiezelharde KO die hem tevens de KO of the Night bonus opleverde.

Daarna mocht Bahadurzada het tegen Dong Hyun Kim opnemen. In een harde partij verloor Bahadurzada via een Unanimous Decision. Vervolgens was John Howard zijn tegenstander en ook deze partij ging naar de jurytafel. Zij besloten dat Howard via een Unanimous Decision de partij won.

Na lang blessureleed keerde Bahadurzada tijdens UFC 196 terug tegen Brandon Thatch. Bahadurzada wist via een Arm-Triangle Choke Submission in de derde ronde het gevecht te winnen. Bahadurzada zou vervolgens tijdens UFC Rotterdam in September 2017 vechten tegen Abu Azaitar. Echter raakte Azaitar geblesseerd en werd Rob Wilkinson als vervanger aangewezen. Bahadurzada won het gevecht via TKO in de tweede ronde.

Op 21 april 2018 plaatste hij een zeer technische trap tegen de buik van Luan Chagas. Hij won zijn partij en ontving de Performance of the Night bonus

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.