breaking news

Veel lege plekken en illegale downloads voor Mayweather vs. McGregor

August 29th, 2017 | by Lennart Van Arendonk
Veel lege plekken en illegale downloads voor Mayweather vs. McGregor
Boksen
0

Afgelopen weekend stonden Floyd Mayweather en Conor McGregor op het canvas om te strijden voor de winst. Deze bokspartij heeft plaatsgevonden in de T-Mobile Arena van Las Vegas, Nevada. Het was aan Floyd Mayweather om de ‘Money Belt’ in ontvangst te nemen. De partij is online door miljoenen mensen bekeken. Echte zat de T-Mobile Arena niet vol.

De T-Mobile Arena in Las Vegas heeft plek aangeboden voor 20.000 bezoekers. Door de dure ticketprijzen waren er slechts 14,623 mensen aanwezig. Tickets werden verkocht tussen de 3,500 Dollar en de 33,000 Dollar.

Ook online weigerde mensen grote bedragen te betalen. De promotie vroeg het Amerikaanse publiek honderd Dollar om het evenement in HD te bekijken. Dit en de overbelaste servers zorgde voor veel illegale streams.

Volgens Variety hebben er 239 verschillende bronnen een illegale stream gehost. Deze streams zijn wereldwijd bekeken door ongeveer 2.93 miljoen mensen. 67 van deze streams waren te vinden op bekende websites als Facebook, Youtube, Twitch en Periscope.

Volg MMA DNA voor al het vechtsport nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.