breaking news

UFC werkt aan evenement voor Zuid-Korea in oktober

April 1st, 2018 | by Lennart Van Arendonk

De laatste keer dat de Ultimate Fighting Championship (UFC) de Zuid-Koreaanse bodem raakte, vochten Benson Henderson en Jorge Masvidal tegen elkaar naar een split decision. Nu wordt er opnieuw gesproken om het Olympische stadion te vullen met vechtsportfans. Volgens een recent rapoort van Chris Taylor van BJPenn.com werkt de organisatie aan een tweede evenement voor Zuid-Korea. Er wordt gekeken naar de tiende maand van dit jaar.

Als de UFC in oktober terugkeert naar Zuid-Korea, zal de afwezigheid van bijna drie jaar verbroken worden. De hoofdstad Seoul zal het de beste Koreaanse talenten met open armen verwelkomen. Zo kent het UFC-roster een groot aantal getalenteerde Zuid-Koreaanse vechters. Denk aan de voormalige titel uitdager ‘Korean Zombie’ Chan Sung Jung en de top Featherweight vechter Doo Ho Choi. Ook de 10-jarige UFC veteraan Dong Hyun Kim en de getalenteerde Flyweight vechtster Ji Yeon Kim mogen genoemd worden.

Vooralsnog heeft de organisatie nog geen uitspraken gemaakt.

Wist jij dat MMA DNA ook actief is op Youtube? Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.