breaking news

UFC praat over Anthony Joshua vs. Alistair Overeem voor 2018

September 3rd, 2017 | by Lennart Van Arendonk

Anthony Joshua en Alistair Overeem zijn grote namen binnen de vechtsportwereld. Beide Europeese vechters draaien al lang mee in het professionele circuit en weten zich goed te beheersen met hun technieken. Zo is Overeem bekend van zijn indrukwekkende kickbokscarrière en huidige Mixed Martial Arts carrière bij de Ultimate Fighting Championship en is Joshua bekend van boksprestaties bij de Olympische Spelen en het winnen van de WBA (Super), IBF, and IBO titel. Zojuist is het nieuws naar buiten gekomen dat er wordt gekeken naar een MMA partij tussen de twee atleten.

Overeem deelde het volgende bericht via social media:

“I had my journey out of MMA and became champion in another sport, the K1 ring. No desire to redo but willing to welcome others into the UFC!”

Alistair Overeem kent momenteel een MMA record van 43 om 19. Hij won recent van Fabricio Werdum, en wist daarvoor Mark Hunt te verslaan met een spectaculaire knock-out. De 37-jarige vechter staat momenteel bovenaan de UFC Heavyweight top 15 rankings.
Anthony Joshua is een grote naam in de bokswereld. Hij kent een ongeslagen record van 19 om 0 en heeft al deze partijen voor de bel beëindigd. Echter kennen wij geen grondspel van Joshua. Of het gevecht tussen de twee vechters georganiseerd gaat worden is nog de vraag. Er wordt gekeken naar een plaats op een kaart in 2018.

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.