breaking news

UFC Hall-of-Famer Chuck Liddell in gesprek met Bellator MMA president Scott Coker

June 3rd, 2017 | by Lennart Van Arendonk
UFC Hall-of-Famer Chuck Liddell in gesprek met Bellator MMA president Scott Coker
Bellator MMA
0

Sinds het nieuws naar buiten is gebracht dat Chuck Liddell openstaat voor een Mixed Martial Arts (MMA) gevecht, vliegen de geruchten rond. Echter wil Liddell alleen terugkomen als er een geschikte tegenstander is gevonden met de juiste prijs. Wellicht dat Bellator MMA president Scott Coker hier een antwoord op heeft. Beide mannen spraken afgelopen vrijdag met elkaar af voor een lunch.

Bellator MMA staat erom bekend om helden uit het verleden een podium te geven. Zo vochten onder anderen Royce Gracie, Frank Shamrock, Tito Ortiz, Rampage Jackson, Wanderlei Silva en Chael Sonnen onder de vlag van Bellator. Chuck Liddell verraste de wereld door op Instagram een foto te plaatsen in zijn karakteristieke blauwe broek waarin hij voorheen furore maakte bij de UFC.

Liddell, die sinds zijn laatste partij in 2010 regelmatig de gym is blijven bezoeken ziet er fit uit. De inmiddels 47-jarige “The Iceman” is een vijfvoudig UFC Light Heavyweight kampioen. Liddell werd in 2009 geïntroduceerd in de UFC Hall Of Fame.

Scott Coker zou ook geïnteresseerd zijn in de MMA legende Matt Hughes, ook hij liet recent weten dat het begint te kriebelen bij hem. Matt Hughes is een negenvoudig UFC Welterweight kampioen. Tussen 2001 en 2011 vocht hij voor de organisatie. De 43-jarige Hughes vocht zijn laatste partij in 2011. Hij verloor tegen Josh Koscheck via een KO in de eerste ronde. In 2010 werd Hughes geïntroduceerd in de Hall Of Fame.

Scott Coker heeft al wel verteld in gesprek te zijn over eventuele promoties. Zo werkt Dan Henderson ook samen met de organisatie om evenementen te promoten. Houd MMA DNA in de gaten voor meer MMA nieuws!

Comments are closed.