breaking news

UFC debutante Nadia Kassem treft JJ Aldrich tijdens UFC Auckland

May 12th, 2017 | by Marcel Dorff

Eerder vanochtend maakte het Australische Daily Telegraph bekend dat Nadia Kassem op 11 Juni 2017 zal mogen debuteren in de UFC. Ze zal het opnemen tegen de Amerikaanse JJ Aldrich. Beide Strawweights zullen het tegen elkaar opnemen in de Octagon van de Spark Arena. Het gevecht zal waarschijnlijk deel uit maken van de Preliminary Card van UFC Fight Night 110 in Auckland, Nieuw-Zeeland.

JJ Aldrich (MMA 4-2/UFC 0-1) maakte in December 2016 op short notice haar debuut voor de UFC. Aldrich verving TUF 23 winnares Tatiana Suarez tegen de Braziliaanse Juliana Lima. In een zeer matig gevecht was Lima uiteindelijk de minst slechte en won ze via Unanimous Decision. Aldrich had voordat ze de UFC binnen kwam een 4-1 record. Aldrich was een van de acht vrouwen die deelnam aan de kwartfinales van TUF 23. Aldrich verloor in de kwartfinale van de latere winnares Tatiana Suarez. Aldrich kwam uit voor Team Joanna tijdens TUF. Nu mag ze in Auckland gaan proberen om haar eerste UFC overwinning te gaan pakken.

Nadia Kassem (MMA 5-0/UFC 0-0) is de nieuwste toevoeging aan de UFC Women’s Strawweight divisie. De ongeslagen Australische heeft tot noch toe vijfmaal gevochten. Alle vijf gevechten werden beslist via (T)KO in de eerste ronde binnen anderhalve minuut. Hiermee heeft Kassem een 100% KO-ratio. Dit zal ze ongetwijfeld willen doorzetten in haar UFC debuut. Kassem traint bij Australian Top Team en maakt op 21-Jarige leeftijd haar debuut in de Octagon.

Comments are closed.