breaking news

UFC 235 in Tweets: Veronica krijgt klachten en vechters reageren op beide titelgevechten

March 3rd, 2019 | by Redactie
UFC 235 in Tweets: Veronica krijgt klachten en vechters reageren op beide titelgevechten
UFC
0

Afgelopen zaterdag 2 maart stond het zeer spectaculaire Ultimate Fighting Championship (UFC) 235 in de T-Mobile Arena van Las Vegas, Nevada. Fans uit de hele wereld waren getuigen van het technische spel van Zabit Magomedsharipov het worstelspel van Ben Askren en de twee titelgevechten tussen Tyron Woodley vs. Kamaru Usman en Jon Jones vs. Anthony Smith. Fans en vechters reageerden via social media op het spektakel:

Powered by Aiki Budo.

Jon Jones vs. Anthony Smith:

https://twitter.com/DerekBrunson/status/1102086677969993729?

Tyron Woodley vs. Kamaru Usman:

https://twitter.com/francis_ngannou/status/1102074182311895040?

https://twitter.com/beatdown155/status/1102073969224474624?ref

Ben Askren vs. Robbie Lawler:

Veronica TV livestream:

Ook onder andere berichten ontvangt Veronica veel negatieve feedback over de livestream. Zo schrijven mensen:

“Tering zooitje is het!! Veronica jullie zijn het echt Aan het verkloten! Zend het gewoon uit op de tv. Want die stream werkt voor geen meter! En dan uitgerekend weer bij zo’n zieke kaart. Gvd man”

“Enige wat goed uitgezonden wordt zijn reclames Heb al 100x die domme lelijke kia en marco borsato voorbij zien komen maar zodra ufc moet komen wordt het beeld zwart. Troep dit echt troep”

“Jullie livestream werkt voor geen meter. Beetje jammer voor al die mensen die speciaal s nachts wakker worden. Dit is een vrij speciale kaart, dus erg jammer dit. En het ligt niet aan de verbinding met Amerika want jullie reclames lopen ook steeds vast”

“Regel nou maar gewoon dat ufc normaal te zien is, dramatische zender!!!!”

“En dan daarvoor speciaal opgestaan midden in de nacht. En nu is t hele huis wakker omdat ieder apparaat in huis geprobeerd is en meneer na een uur proberen nòg geen UFC kan kijken! Waardeloos!!! Als jullie de rechten kopen, moeten jullie ook gewoon via TV uitzenden en niet via een waardeloze stream die het niet doet!”

“Dit kan toch niet, wat ruk Veronica tv kan niet eens een verbinding regelen wel de rechten van UFC maar uitzenden ho maar”

Wil jij de uitslagen nog eens rustig doornemen? Klik dan hier!

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.