breaking news

Tweede titelgevecht aan Bellator Kickboxing 7 toegevoegd

August 3rd, 2017 | by Stefan Van Erp
Tweede titelgevecht aan Bellator Kickboxing 7 toegevoegd
Bellator Kickboxing
0

Bellator maakte vandaag bekend dat Kevin Ross en Domenico Lomurno het tegen elkaar op gaan nemen voor de Bellator Kickboxing Featherweight titel. Dit gaat gebeuren op 23 september in het SAP Center in San Jose.

Kevin Ross heeft een record van 44 overwinningen en 4 verliespartijen. De Ier won zijn laatste drie partijen onder de vlag van Bellator Kickboxing en gaat nu proberen de eerste Featherweight kampioen te worden bij de organisatie. Ross won in zijn carriere al de WBC Muay-Thai USA Welterweight titel en Lightweight titel en was ook titelhouder bij Lion Fight Super in de Lightweight divisie. Zijn tegenstander is de 22-jarige Italiaan Domenico Lomurno. Voor Lomurno wordt het zijn eerste partij bij Bellator. Hij won meerdere Italiaanse kickboks titels en wordt gezien als een groot talent.

Eerder werd al bekend gemaakt dat Karim Ghajji zijn Welterweight titel gaat verdedigen tegen Raymond Daniels. Bellator Kickboxing 7 wordt tegelijkertijd gehouden met het Bellator 183. Hier zullen Benson Henderson en Patricky Freire het tijdens het Main Event tegen elkaar op gaan nemen.

23 september 2017 | SAP Center | San Jose, California, USA.

Bellator 183: Henderson vs. Pitbull

MMA FIGHTS KICKBOXING FIGHTS
Benson Henderson vs. Patricky ”Pitbull” Freire Karim Ghajji vs. Raymond Daniels WELTER.CHAMPIONSHIP
Roy Nelson vs. Javy Ayala Kevin Ross vs. Domenico Lomurno FEATHER.CHAMPIONSHIP
Paul Daley vs. Lorenz Larkin
Adam Piccolotti vs. Goiti Yamauchi
Aaron Pico vs. TBA

 

Volg MMA DNA voor al het kickboks nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.