breaking news

Twee nieuwe gevechten toegevoegd aan ACB 88 in Brisbane

May 13th, 2018 | by Marcel Dorff
Twee nieuwe gevechten toegevoegd aan ACB 88 in Brisbane
ACB
0

De ACB organisatie heeft via een persbericht twee nieuwe gevechten bekend gemaakt voor de aankomende ACB 88 card in Brisbane, Australië op 16 Juni aanstaande in het Sleeman Sports Complex. De jonge Australiër Trent Girdham zal het opnemen voor eigen publiek tegen de Micronesiër Kyle Reyes in de Bantamweight divisie. Eveneens maakt TUF veteraan Charlie Alaniz zijn opwachting in de Flyweight divisie tegen Shannon Ross.

Lees hieronder verder.

Trent Girdham wordt met zijn twintig jaar gezien als een van de grootste talenten in Australië op dit moment. Na een ongeslagen amateur carrière maakte Girdham in 2016 zijn Pro debuut. Na zes overwinningen en twee wereldtitels tekende Girdham in 2017 bij de ACB organisatie. Daar won hij in Gold Coast, Australië zijn debuut voor de organisatie tegen Tim Moore via Armbar Submission in de tweede ronde. Na een succesvol uitstapje naar de Indiase SFL promotie keerde Girdham in April dit jaar terug tegen de Duitser Rany Saadeh tijdens ACB 84. Saadeh bracht Girdham zijn eerste Pro-MMA verlies toe via Leglock Submission in de eerste ronde. Girdham treft nu in Brisbane de Micronesiër Kyle Reyes. Reyes begon zijn Pro-MMA carrière in 2009 en vocht vooral veel voor de PXC en de Tachi Palace Fights organisaties. Voor die laatste organisatie kwam hij in 2016 net te kort voor de titel tegen Cody Gibson. Echter won Reyes begin vorig jaar zijn ACB debuut tegen Mario Israel via Unanimous Decision.

Charlie Alaniz is een Australische MMA vechter die zijn Pro-MMA carrière in 2012 begon. Alaniz maakte furore bij de Hex Fight Series en pakte daar in 2015 de titel. Dit leverde hem een plek op als deelnemer aan het 24ste seizoen van The Ultimate Fighter. Echter verloor Alaniz al in de eerste ronde van de latere winnaar Timothy Elliott. Alaniz keerde terug bij de Hex Fight Series en verdedigde zijn titel. Echter ging zijn laatste gevecht tijdens zijn LFA debuut verloren tegen Maikel Perez. Alaniz maakt nu zijn ACB debuut tegen Shannon Ross. Ross is eveneens geen onbekende in het Australische MMA circuit. De man uit Queensland maakte zijn debuut in 2010 en vocht voor meerdere Australische MMA organisaties. In 2016 ging hij op voor zijn eerste titelgevecht voor de Eternal MMA organisatie tegen Ashkan Mokhtarian. Het gevecht werd verloren via Unanimous Decision. Echter werd een jaar later wel de Nitro MMA titel gewonnen door Luke Morris te verslaan. Ross debuteerde voor de ACB organisatie in 2017 tijdens ACB 76 in Gold Coast, Australië. Via TKO in de eerste ronde werd gewonnen van Ste Nightingale.

Blijf MMA DNA volgen voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.