breaking news

Twee divisie Kampioen Jose Torres vecht tegen Gleidson DeJesus tijdens Titan FC 46

October 6th, 2017 | by Marcel Dorff
Twee divisie Kampioen Jose Torres vecht tegen Gleidson DeJesus tijdens Titan FC 46
Titan FC
0

Een van de meest talentvolle vechters van de Titan FC organisatie zal zijn opwachting maken tijdens Titan FC 46 in Pembroke Pines, Florida. Jose ”Shorty” Torres zal zijn Bantamweight titel verdedigen tegen de Amerikaan van Braziliaanse afkomst Gleidson DeJesus. Dit wist Titan FC COO Lex McMahon te melden aan MMAFighting. Het evenement zal plaatsvinden op 17 November 2017 en is rechtstreeks te volgen via UFC FightPass.

Jose Torres is zowel de Flyweight als Bantamweight Kampioen van de organisatie. Torres vocht al zijn gevechten voor de Titan FC organisatie en is in vijf gevechten nog steeds ongeslagen. Na een 13-0 record in het Amateur circuit begon Torres in 2015 aan zijn Pro carrière. Daar heeft hij tot zover zeer hoge ogen gegooid. Torres pakte in 2016 de Flyweight titel, en pakte eerder dit jaar ook de Bantamweight titel tegen Farkhad Sharipov. Voor Torres wordt het zijn eerste verdediging van zijn Bantamweight belt. Gleidson DeJesus is een Amerikaan met Braziliaanse roots. De American Top Team vechter vocht tweemaal eerder voor de Titan FC organisatie, beide gevechten werden eerder dit jaar gewonnen. Nu mag DeJesus dus gaan proberen de titel te pakken.

Overigens was het de bedoeling in eerste instantie dat Torres zijn Flyweight titel zou verdedigen tegen #1 contender Gustavo Balart. Echter is dit gevecht voorlopig uitgesteld.

Verder werden er nog drie gevechten bekend gemaakt. Zo zal DWTNCS veteraan Michael Cora het opnemen in de Welterweight divisie tegen de ongeslagen Isidro Rodriguez. De ongeslagen #1 contender in de Flyweight divisie Gustavo Balart ontmoet Marcelo Castaneda. En tot slot zal de Costa Ricaan Jorge Calvo Martin zijn opwachting maken tegen MMA veteraan Juan Puerta, eveneens in de Flyweight divisie. De rest van de card wordt later bekend gemaakt.

Comments are closed.