breaking news

Topsporters wensen Robbie Hageman sterkte in aanloop naar operatie

April 4th, 2019 | by Redactie
Topsporters wensen Robbie Hageman sterkte in aanloop naar operatie
GLORY
0

Robbie Hageman wordt morgen (vrijdag) geopereerd aan een hersentumor. De 28-jarige Hageman moest na zijn partij tegen Dmitrii Menshikov naar het ziekenhuis voor een hersenscan en daar bleek dat hij een gezwel in zijn hoofd heeft. Dit maakte abrupt een einde aan de carrière van Hageman. Nu staat hij voor het grootste gevecht in zijn leven en wordt hij gesteund door bekende atleten. 

De operatie morgen moet een deel van het gezwel weg gaan halen. Artsen hebben aangegeven dat het onmogelijk is om dit in zijn geheel te verwijderen. Na de operatie wordt bepaald of er wordt overgegaan op bestralingen. Volgens de vader van Hageman staat het vast dat de ziekte van zijn zoon ongeneeslijk is. Dit omdat het gezwel altijd weer zal terug groeien. Echter betekent dit niet automatisch dat hij hier op korte termijn aan zal overlijden.

Robbie heeft een eigen sportschool en hier heeft hij tot aan zijn operatie dagelijks les gegeven. Dit is hij ook van plan na zijn operatie. Dat Robbie geliefd is bij velen werd de afgelopen dagen wel bekend. Zo werd bij de voetbalwedstrijd van PSV tegen PEC Zwolle een groot spandoek voor hem op de tribune onthuld. Ook spraken diverse prominenten een video boodschap in voor Robbie om hem sterkte te wensen.

Wij van MMA DNA wensen Robbie ook veel sterkte met zijn operatie en alles wat daarna volgt.

Volg MMA DNA voor al het kickboks nieuws uit binnen- en buitenland!  

Comments are closed.