breaking news

Staat Mousasi op het eerste Bellator evenement van Nederland?

July 13th, 2017 | by Lennart Van Arendonk
Staat Mousasi op het eerste Bellator evenement van Nederland?
Bellator MMA
0

De Ultimate Fighting Championship (UFC) en Bellator MMA proberen beide een zo groot mogelijk deel van de markt te bereiken. De ruimte tussen beide promoties lijken steeds kleiner te worden. Recent stapte atleten als Ryan Bader en Rory Macdonald over, en nu heeft ook de Leidenaar en (oud) top UFC vechter Gegard Mousasi een 6-fight contract getekend bij Scott Coker. Mousasi verwacht dit jaar zijn debuut te maken, dit zou perfect aansluiten bij het Bellator MMA evenement dat begin 2018 verwacht wordt in Nederland.

In een interview met Marloes Coenen liet Bellator president Scott Coker weten onlangs een goed gesprek te hebben gehad met Spike Nederland.

“We denken eraan om naar Nederland te komen, waarschijnlijk in de eerste maanden van 2018. Toen ik voor K1 werkte waren de Nederlanders altijd erg dominant”.

Niet alleen fans hebben dit bericht met veel gejuich ontvangen, ook Nederlandse MMA talenten zien hun kans schoon. Want wie zijn/haar debuut voor de organisatie mag gaan maken, mag spreken van een geweldige mogelijkheid om zichzelf op te werken naar de absolute wereldtop. Het is nog te vroeg om te zeggen wie er tijdens het evenement in actie zullen komen, maar met MMA en kickboks sterren zoals Djamil Chan, Denise Kielholtz en Jorina Baars zal het aan Nederlandse vuurkracht niet ontbreken!

Ook de stad waar het evenement gehouden zal worden is nog niet bekend, maar er wordt gesproken over een locatie in Amsterdam. Mousasi hoopt te vechten tegen de Middleweight kampioen Rafael Carvalho, Wanderlei Silva, Chael Sonnen of Ryan Bader.

Houd MMA DNA in de gaten voor meer MMA nieuws!

Comments are closed.