breaking news

Scott Coker met 50 Cent om de tafel

May 4th, 2018 | by Lennart Van Arendonk

Bellator MMA president Scott Coker zat met Curtis James Jackson III – beter bekend als 50 Cent om de tafel in Los Angeles om te praten over de vechtsportwereld en de daarbij kijkende zaken. Het nieuws kwam naar buiten toen de beroemdheid een foto van de ontmoeting plaatste op social media:

“I’m busy working on something, that’s gonna blow your mind.”

Direct na dit gesprek ging een journalist van MMA Junkie op onderzoek uit en vroeg Coker naar het gesprek: “I explained to him a lot about our fighter-recruitment system and how we build athletes and sign free agents. He was interested. He had a lot of questions – a lot of good questions.”

In het hotel in Beverly Hills deelde beide mannen ervaringen met elkaar uit. 50 Cent begon in 2012 zijn eigen bokspromotie en wist hier verschillende spraakmakende vechters op het roster te boeken. Uiteindelijk is deze promotie met een reeks persoonlijke rechtszaken failliet verklaard

In een hotel in Beverly Hills zei Coker dat de twee verhalen ruilden over de vechtsector; 50 Cent begon zijn eigen bokspromotie in 2012 en tekende verschillende spraakmakende jagers voordat een reeks persoonlijke rechtszaken hem ertoe bracht het bedrijf failliet te verklaren.

Scott Coker praat verder: “I think he has a genuine interest in the business.”

Het is nog onbekend welke gevolgen dit gesprek gaan hebben. Was het een eenmalig overleg, of worden er toekomstplannen gemaakt. De tijd zal het leren.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.