breaking news

Scott Coker: Bellator komt volgend jaar naar Amsterdam

October 11th, 2018 | by Redactie
Scott Coker: Bellator komt volgend jaar naar Amsterdam
Bellator MMA/Kickboxing
0

Bellator president Scott Coker heeft vandaag tijdens de persconferentie van Bellator 208 aangegeven dat de promotie volgend jaar meer shows in Europa wil gaan verzorgen. Het zou gaan om Birmingham, Manchester, Newcastle, Barcelona en Amsterdam. Coker gaf eerder al aan dat hij zeer geïnteresseerd is in een evenement in Nederland. 

Powered by Aiki Budo.

Het zou de eerste keer worden dat Bellator neerstrijkt in Nederland. De promotie organiseerde eerder evenementen in Italië, Hongarije, Engelanden Ierland. In de meeste evenementen in Europa ging Bellator een samenwerking aan. Zo heeft het met onder anderen BAMMA en Oktagon een evenement met zowel MMA als Kickboksen georganiseerd.

Mocht Bellator dat in Nederland ook gaan doen ligt het het meest voor de hand dat dit met WFL gaat gebeuren. Coker heeft een goede band met WFL directeur en tevens Bellator vechter Melvin Manhoef. Eerder dit jaar zocht Coker de Nederlander al op tijdens een promo tour rond een gevecht van Fedor. Daarna maakte Manhoef bekend dat er goed nieuws te verwachten was.

Welke datum Bellator naar Amsterdam komt is nog niet bekend. Wanneer dit bekend wordt gemaakt lees je dit uiteraard op MMA DNA!

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.