breaking news

Sam Boult treft Stanislav Vlasenko tijdens ACB 87 in Nottingham

April 10th, 2018 | by Marcel Dorff
Sam Boult treft Stanislav Vlasenko tijdens ACB 87 in Nottingham
ACB
0

De ACB organisatie heeft zojuist een Welterweight partij bekend gemaakt voor 19 Mei 2018 tijdens ACB 87 in Nottingham, Engeland. De Engelsman Sam Boult zal zijn opwachting maken tegen de Rus Stanislav Vlasenko. Beide vechters treffen elkaar in de Motorpoint Arena.

Sam Boult (MMA 10-2) is een Engelse vechter die uitkomt voor de Sheffield Shoot Fighters. Boult maakte zijn Pro-MMA debuut in 2010. Na een record te hebben opgebouwd van 7-1 maakte hij in 2017 in zijn Sheffield zijn debuut voor de ACB organisatie. Via Rear Naked Choke Submission in de eerste ronde werd landgenoot Adam Boussif verslagen. Twee maanden later ging het echter mis tegen Ashley Reece. Wederom in Sheffield werd ditmaal verloren via Split Decision. Boult wist vervolgens in andere organisaties twee overwinningen te pakken, zijn meest recente tijdens Cage Warriors 92 tegen Jamie Richardson via Unanimous Decision.

Stanislav Vlasenko (MMA 11-3) is een van de bekendere vechters van de ACB organisatie. De Rus maakte in 2015 zijn Pro-MMA debuut, en maakte dat jaar ook al zijn debuut voor de ACB organisatie. Vlasenko is een allround vechter en was tot dusver alleen kansloos tegen ACB Welterweight Kampioen Mukhamed Berkhamov. Vlasenko heeft op dit moment een winstreak van drie gevechten met onder andere overwinningen tegen Sergey Khandozhko en Dominik Schober.

Meer gevechten voor deze card zullen later worden bekend gemaakt. Tickets zijn inmiddels in de verkoop gegaan en variëren van 35 pond tot 150 pond. In de voorverkoop waren er zelfs tickets voor 20 pond te koop. De voorverkoop is inmiddels beëindigd. Bestel hier je tickets.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.