breaking news

Ryan LaFlare maakt opwachting tegen Tony Martin tijdens UFC 229 in Las Vegas

August 8th, 2018 | by Marcel Dorff
Ryan LaFlare maakt opwachting tegen Tony Martin tijdens UFC 229 in Las Vegas
UFC
0

Een Welterweight partij is toegevoegd aan de UFC 229 card op 6 Oktober 2018. New Yorker Ryan LaFlare zal zijn opwachting maken tegen Tony Martin. Dit wist Rafael Oreiro via MMA Brasil bekend te maken. Beide vechters treffen elkaar in de Octagon van de T-Mobile Arena te Las Vegas, Nevada. Het gevecht zal plaatsvinden op de Preliminary Card van de zogeheten ”Khabib vs. Conor” card.

Ryan LaFlare (MMA 14-2/UFC 7-2) is zo’n typische vechter die vaak wordt vergeten, maar die meer dan goede resultaten in de UFC wist te behalen. LaFlare kwam in 2013 als ongeslagen Ring of Combat Kampioen de UFC binnen. LaFlare, een zeer sterke worstelaar won zijn debuut via Unanimous Decision tegen Benny Alloway. Hierna volgden nog drie overwinningen tegen Santiago Ponzinibbio, Court McGee en John Howard. Allen via Unanimous Decision. Vervolgens vroeg LaFlare om een gevecht met Demian Maia. LaFlare en Maia verzorgden het Main Event voor UFC Fight Night 62 in Rio de Janeiro, Brazilië. Maia domineerde de eerste vier rondes van het gevecht, en wist uiteindelijk vrij eenvoudig te winnen via Unanimous Decision. Het betekende het eerste verlies in de Pro-MMA carrière van LaFlare. In December 2015 vocht LaFlare tegen Mike Pierce. Opnieuw werd er gewonnen via Unanimous Decision. LaFlare vocht in verband met blessureleed niet in 2016, en maakte zijn comeback in zijn eigen staat New York in Februari 2017 tegen Roan Carneiro. LaFlare domineerde het complete gevecht op de grond en won via Unanimous Decision. LaFlare werd vervolgens in Juli 2017 gematcht tegen Alex Oliveira tijdens UFC Long Island. LaFlare domineerde de eerste ronde, maar werd in de tweede ronde zwaar KO geslagen. Dit betekende voor LaFlare het tweede verlies in de Octagon en de eerste keer dat hij werd gefinisht in zijn Pro-MMA carrière. LaFlare keerde vervolgens terug in de Octagon tijdens UFC Atlantic City in April 2018 tegen de Dominicaan Alex Garcia. LaFlare revancheerde zich voor zijn verlies in Long Island via Unanimous Decision.

Embed from Getty Images

Tony Martin (MMA 13-4/UFC 5-4) kwam met een 8-0 record in 2014 de organisatie binnen. Martin debuteerde tegen de Rus Rashid Magomedov. Magomedov won twee van de drie rondes en kreeg de Unanimous Decision toegewezen. Zes maanden later keerde Martin terug om het op te nemen tegen Beneil Dariush. Opnieuw bleef succes uit. Via een Arm-Triangle Choke Submission in de tweede ronde won Dariush. Martin was dus nog steeds zonder overwinning in de UFC. Martin keerde snel terug de Octagon in. Twee maanden later al vocht de Amerikaan in Brazilië tegen Fabricio Camoes. Martin wist laat in de tweede ronde de Braziliaan voor eigen publiek te finishen via een Kimura Submission. Helaas voor Martin was de euforie van korte duur. In 2015 werd verloren van TUF Brazil 2 winnaar Leonardo Santos via Rear Naked Choke Submission. Martin leek met drie verliespartijen in vier optredens klaar binnen de UFC, echter gaf de promotie de Amerikaan alsnog een kans omdat hij het gevecht tegen Santos op short notice aannam. Martin greep deze kans in Januari 2016 met een schitterende Rear Naked Choke Submission overwinning in de derde ronde tegen Felipe Olivieri. Begin 2017 wist Martin voor het eerst in zijn carrière een winstreak van twee gevechten binnen de UFC neer te zetten. Alex White werd via een dominante Unanimous Decision verslagen. Daar werd in Juni 2017 zijn grootste overwinning tot nog toe aan toegevoegd. Martin was over drie rondes de betere in een gevecht tegen Johnny Case, waardoor hij een 3 fight winstreak binnen de UFC had. Die winstreak werd verbroken in September 2017 in Pittsburgh. Martin verloor via een enigszins controversiële Split Decision van de Canadees Olivier Aubin-Mercier. Vervolgens zou Martin een gewichtsklasse omhoog gaan. In de Welterweight divisie maakte hij in April 2018 zijn opwachting tijdens UFC Atlantic City tegen de Japanner Keita Nakamura. Martin vocht erg sterk en won via Unanimous Decision.

Embed from Getty Images

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.