breaking news

Ryan Laflare hangt handschoenen aan wilgen

October 10th, 2018 | by Redactie
Ryan Laflare hangt handschoenen aan wilgen
UFC
0

De 35-jarige Ryan Laflare heeft zijn pensioen aangekondigd via Instagram. Laflare is een Amerikaanse vechter met een professioneel record van 14 om 3. Hij is vooral bekend van zijn partijen tegen Alex Garcia, Court McGee en Demian Maia.

Powered by Aiki Budo.

https://www.instagram.com/p/BowrMDkFK9D/?hl=nl&taken-by=laflaremma

Ryan LaFlare is zo’n typische vechter die vaak wordt vergeten, maar die meer dan goede resultaten in de UFC wist te behalen. LaFlare kwam in 2013 als ongeslagen Ring of Combat Kampioen de UFC binnen. LaFlare, een zeer sterke worstelaar won zijn debuut via Unanimous Decision tegen Benny Alloway. Hierna volgden nog drie overwinningen tegen Santiago Ponzinibbio, Court McGee en John Howard. Allen via Unanimous Decision. Vervolgens vroeg LaFlare om een gevecht met Demian Maia. LaFlare en Maia verzorgden het Main Event voor UFC Fight Night 62 in Rio de Janeiro, Brazilië. Maia domineerde de eerste vier rondes van het gevecht, en wist uiteindelijk vrij eenvoudig te winnen via Unanimous Decision. Het betekende het eerste verlies in de Pro-MMA carrière van LaFlare.

In December 2015 vocht LaFlare tegen Mike Pierce. Opnieuw werd er gewonnen via Unanimous Decision. LaFlare vocht in verband met blessureleed niet in 2016, en maakte zijn comeback in zijn eigen staat New York in Februari 2017 tegen Roan Carneiro. LaFlare domineerde het complete gevecht op de grond en won via Unanimous Decision. LaFlare werd vervolgens in Juli 2017 gematcht tegen Alex Oliveira tijdens UFC Long Island. LaFlare domineerde de eerste ronde, maar werd in de tweede ronde zwaar KO geslagen. Dit betekende voor LaFlare het tweede verlies in de Octagon en de eerste keer dat hij werd gefinisht in zijn Pro-MMA carrière.

LaFlare keerde vervolgens terug in de Octagon tijdens UFC Atlantic City in April 2018 tegen de Dominicaan Alex Garcia. LaFlare revancheerde zich voor zijn verlies in Long Island via Unanimous Decision. Helaas voor de New Yorker ging het in Oktober 2018 mis. Tijdens UFC 229 in Las Vegas werd verloren via TKO in de derde ronde van Tony Martin. LaFlare besloot enkele dagen later zijn carrière te beëindigen.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Tweet 20

Comments are closed.