breaking news

Rustam Khabilov heeft een verlanglijstje waar Michael Johnson en Kevin Lee op staan

September 2nd, 2017 | by Stefan Van Erp

Rustam Khabilov heeft een statement gemaakt tijdens UFC Rotterdam door Des Green te verslaan via een Unanimous Decision. Khabilov komt van een vervelende blessure waar hij meerdere keren voor geopereerd moest worden. Echter heeft hij zijn vizier weer vooruit staan en weet hij welke weg hij wil bewandelen.

Khabilov vocht sinds december niet meer en had niet lang nodig om in zijn ritme te komen. Hij was dan ook niet verrast door het gameplan van Des Green. Volgens Khabilov deed hij hetzelfde als altijd, namelijk de eerste 2 ronde staand vechten en de derde naar de grond brengen. Khabilov bleef zijn geduld bewaren en wist zijn stoten en trappen goed te plaatsen. Dit bracht hem uiteindelijk de overwinning.

Khabilov weet wat er op zijn verlanglijstje staat voor de komende partijen. Tijdens zijn gevecht met Green zag hij Johnson in zijn hoek staan en dat lijkt Khabilov een mooi gevecht. Echter geeft Khabilov aan dat Lee de laatste tijd veel negatief over hem praat maar wanneer hij hem wil confronteren Lee verdwenen is. Khabilov belooft dat hij Lee vroeg of laat zal tegenkomen in de Octagon om het een en ander recht te zetten.

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.