breaking news

Robin van Roosmalen blijft ongeslagen in zijn MMA carrière

March 12th, 2017 | by Marcel Dorff

Zojuist heeft Robin van Roosmalen zijn tweede MMA partij winnend afgesloten. In het Main Event van FFC 28 in Athene, Griekenland wist de Nederlander te winnen van de Macedoniër Risto Dimitrov via TKO in de eerste ronde. Vorig jaar Februari maakte de voormalig GLORY Featherweight en Lightweight Kampioen zijn debuut voor dezelfde organisatie in het MMA. Toen versloeg hij Theo Michailidis via KO (Punch) in de tweede ronde.

Het gevecht tussen Dimitrov en van Roosmalen was dus het Main Event van de avond. Van Roosmalen won uiteindelijk via lowkicks naar zijn tegenstander die al op de grond lag. De zogeheten ”F*ck You” kicks die door Donald Cerrone in het leven werden geroepen na zijn gevecht tegen Myles Jury. Van Roosmalen gebaarde zijn tegenstander om op te staan, maar die kon niet meer staan naar een aantal brute lowkicks van de Nederlander. Hierdoor stopte de scheidsrechter het gevecht en won van Roosmalen via TKO.

Wanneer we van Roosmalen weer terug zien in het MMA is niet bekend. Wel is bekend dat hij over twee maanden in de Brabanthallen van ‘s-Hertogenbosch zal proberen zijn GLORY Featherweight titel te heroveren. Tegen wie is nog niet bekend.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor al je MMA en Kickboks nieuws uit binnen-en buitenland!!!

Comments are closed.