breaking news

Robbie Hageman stopt noodgedwongen met kickboksen

March 1st, 2019 | by Redactie
Robbie Hageman stopt noodgedwongen met kickboksen
GLORY
0

GLORY vechter Robbie Hageman heeft zijn kickboks carrière abrupt moeten beëindigen. Er is een gezwel in het hoofd bij Hageman gevonden. Dit is aan het licht gekomen na zijn verlies op KO tegen Dmitrii Menshikov in Rotterdam eind vorig jaar.

Powered by Aiki Budo.

Robbie Hageman heeft in zijn carriere 65 professionele kickboks partijen gevochten waarvan hij er 53 winnend wist af te sluiten. Hageman vocht zijn laatste partijen voor GLORY waar hij debuteerde tijdens GLORY 59 in de Johan Cruijff Arena tegen Brahim Kallah en won. Hageman maakte voordat hij naar GLORY ging furore bij  Enfusion en Kombat League waarbij hij de titel pakte. Hageman staat bekend om zijn aanvallende vechtstijl. Bij het grote publiek werd Hageman bekend nadat hij werd uitgenodigd om Conor McGregor te helpen in zijn trainingskamp in Ierland.

Bij GLORY is het verplicht om na een verlies op KO een hersenscan te ondergaan. Dit bracht het gezwel aan de linkerkant van zijn hersenen aan het licht. Het is nog niet bekend of het om een agressieve vorm gaat. Daar moet de komende tijd meer duidelijkheid over komen.

Hageman sprak met Omroep Brabant over zijn noodgedwongen einde aan zijn carrière:

Volg MMA DNA voor al het kickboks nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.