breaking news

Rico Verhoeven vs. Jamal Ben Saddik terugkijken? Dat kan hier!

December 11th, 2017 | by Lennart Van Arendonk
Rico Verhoeven vs. Jamal Ben Saddik terugkijken? Dat kan hier!
GLORY
0

Afgelopen weekend stonden Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik op het canvas om te strijden voor de winst. In een bomvolle Rotterdam Ahoy wist de 28-jarige Verhoeven te winnen met een technische knock-out van de 27-jarige Ben Saddik. Heb jij de partij gemist? Of wil je deze terugkijken? Dat kan hier:

Klik HIER voor het gevecht, of ga naar de WEBSITE van Ziggo.

MMA DNA sprak met Rico Verhoeven na zijn overwinning tijdens GLORY Redemption in Rotterdam. Waar veel mensen verwachtten dat de terugkeer van Badr Hari ook automatisch betekende dat hij het direct tegen Rico op zou gaan nemen lijkt het toch iets anders te gaan. Verhoeven vertelde MMA DNA dat maart waarschijnlijk te vroeg komt voor hem en dat Badr eerst tegen iemand anders wilde vechten alvorens hij de rematch aan zou gaan.

De meest voor de hand liggende volgende tegenstander voor Rico Verhoeven is D’Angelo Marshall. Marshall won gisterenavond zijn partij tegen Ismael Londt nadat hij eerder het Contender toernooi won. Marshall heeft nu een win streak van 3 partijen en lijkt de volgende uitdager voor de titel te gaan worden.

De volgende tegenstander voor Badr Hari is nog onbekend. Wel gaan er geruchten dat GLORY probeert Remy Bonjasky te strikken voor de partij tegen Hari. GLORY probeert al enige tijd om Bonjasky aan zich te binden maar deze lijkt nog niet het juiste aanbod te hebben gekregen. Een partij tegen Hari zal de doorslag kunnen geven voor Bonjasky. Beide heren stonden twee keer eerder tegenover elkaar en twee keer won Bonjasky. De laatste keer was dit in 2008 tijdens de finale van de K-1 World Grand Prix. Hari werd destijds gediskwalificeerd omdat hij Bonjasky een trap gaf toen hij op de grond lag.

Volg MMA DNA voor al het kickboks nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.