breaking news

Rico Verhoeven vecht tegen debutant Ismael Lazaar in Den Bosch

April 7th, 2017 | by Stefan Van Erp
Rico Verhoeven vecht tegen debutant Ismael Lazaar in Den Bosch
GLORY
0

Zojuist is bekend geworden dat Rico Verhoeven zal gaan vechten tegen tijdens het Main Event van GLORY 41 op 20 mei in de Brabanthallen in Den Bosch tegen nieuwkomer Ismael “The Star” Lazaar. Het gevecht tussen Lazaar en Verhoeven zal niet om de GLORY Heavyweight titel gaan. Lazaar kwam voorheen uit voor Enfusion waar hij 4 van zijn laatste 5 gevechten winnend wist af te sluiten.

Rico Verhoeven (50-10) vocht zijn laatste partij tijdens GLORY 36 op 10 december 2016 in Oberhausen. In een gevecht dat niet voor de titel ging won Verhoeven via een TKO in de tweede ronde nadat zijn tegenstander Badr Hari op moest geven met een blessure. Verhoeven is in het bezit van de GLORY Heavyweight titel sinds 2014. Hij won destijds via een Unanimous Decision tegen de Roemeen Daniel Ghiță. Daarna verdedigde Verhoeven vijfmaal succesvol zijn titel. Deze keer hoeft hij dus niet zijn titel in de waagschaal te leggen voor zijn gevecht met Lazaar

Ismael Lazaar (30-2-2) is een 26-jarige Heavyweight die uitkomt voor Marokko. Lazaar maakte furore in Enfusion waar hij in 2014 de titel pakte. Lazaar won in zijn carrière onder anderen tegen Andrew Thomson, Thomas Vanneste en Daniel Sam. Een debuut tegen de huidige GLORY kampioen verraste vriend en vijand. Lazaar zal daar echter lak aan hebben en zijn win streak voort willen zetten.

Check hier een kort interview met Rico Verhoeven over zijn aanstaande gevecht:  

 

 

 

Comments are closed.