breaking news

Rico Verhoeven trapt dit weekend af met The Winners Workout Clinics

February 24th, 2018 | by Stefan Van Erp
Rico Verhoeven trapt dit weekend af met The Winners Workout Clinics
Kickboksen
0

Rico Verhoeven trapt dit weekend in Eindhoven zijn The Winners Workout clinic tour door Nederland af. In deze clinics leert Rico je hoe op basis van kracht, flexibiliteit en conditie je fysieke weerbaarheid kunt vergroten. 

Rico Verhoeven is sinds 2014 GLORY Heavyweight wereldkampioen en verdedigde sindsdien zijn titel 6 keer succesvol. Verhoeven is maar liefst 15 partijen ongeslagen in GLORY. Dit heeft hij mede te danken aan zijn uitstekende fysieke staat. Verhoeven staat bekend om zijn ongeëvenaarde conditie en weet menig tegenstander hiermee door diepe wateren te trekken.

Rico Verhoeven besloot met zijn team om een workout te creëren voor de niet professionele sporter. De insteek van deze workout is om meer mensen op een gezonde en verantwoorde manier aan het sporten te krijgen. De eerste stap hierin was The Winners Workout app waarmee je dagelijks diverse oefeningen doet om een betere conditie te krijgen.

Tijdens de clinic leert Rico Verhoeven de deelnemers zijn belangrijkste trainingsmethodieken (kracht, flexibiliteit en conditie), aandachtspunten bij wedstrijden en het belang van een goede technische uitvoering. Er is ook ruimte voor het stellen van vragen en een foto met Rico Verhoeven. Deelname is vanaf 10 jaar.

Er zijn nog een aantal kaarten beschikbaar voor The Winners Workout Clinic. Deze kun je vinden op www.thewinnersworkout.com/clinic

Check hier de data van The Winners Workout clinic:

Comments are closed.