breaking news

Rico Verhoeven: “Alistair Overeem, als hij wil dan mag die!”

May 25th, 2017 | by Lennart Van Arendonk

De Prince of Kickboxing wist recent de jury te overtuigen de sterkste te zijn. Hij versloeg Ismael Lazaar tijdens Glory 41: Holland in Den Bosch met een unanieme beslissing. Nu dit gevecht in de boeken staan kijkt hij verder naar de toekomst. Verhoeven zat aan de tafel bij Peptalk en gaf zijn mening over een gevecht tegen de UFC topvechter en oud kickbokser Alistair Overeem.

Een overstap naar Mixed Martial Arts (MMA) wil hij niet maken, maar een kickbokspartij zou er wel inzitten. Hij vertelde klaar te zijn voor elke vechters: “Als hij wil, dan mag die. Het zou leuk kunnen zijn, ze mogen het allemaal proberen.”

Rico Verhoeven stond op 15 oktober 2015 in de kooi om te strijden tegen Viktor Bogutzki. Tijdens RXF 20 wist hij de partij in de eerste rond al te beëindigen met een technische knock-out:

Mensen die bekend zijn bij promoties als Glory Kickboxing en de Ultimate Fighting Championship weten dat het gevecht niet gerealiseerd kan worden. De contracten zijn getekend en zullen pas veranderd kunnen worden wanneer deze verlopen is. Zo heeft Verhoeven net een nieuwe deal getekend bij Glory en is Overeem op weg naar een nieuw titel gevecht. Hij staat ingeroosterd op het evenement 213 te strijden tegen Fabrício Werdum.

Comments are closed.