breaking news

Remy Bonjasky vs Melvin Manhoef in de maak voor oktober

April 24th, 2017 | by Stefan Van Erp

Het is al een tijdje stil rond Remy Bonjasky. Sinds hij eerder aangaf de uitdaging tegen Rico Verhoeven aan te willen gaan lijkt de aandacht voor dit gevecht wat afgestompt. Echter is Bonjasky in de tussentijd wel volle bak aan het trainen en liet hij gisteren tijdens WFL weten dat hij een gevecht met Melvin Manhoef wel ziet zitten. 

Remy Bonjasky was gisteren tijdens WFL (zondag) te gast in Almere. Tijdens de persconferentie schoof hij aan en kreeg de vraag of een gevecht tussen hem en Melvin Manhoef een optie voor hem is. Manhoef zit in de herfst van zijn carrière en wil graag nog 1 keer knallen. Bonjasky heeft aangegeven eerst een “tune-up” gevecht te willen voordat hij tegen Rico Verhoeven de ring instapt.

Melvin Manhoef, naast actief vechter ook president van World Fighting League wil graag nog eenmaal de ring instappen. Hij ziet Bonjasky als de ideale uitdaging daarvoor. Bonjasky wacht nog steeds op een aanbieding om te vechten en lijkt in Manhoef ook een ideale tegenstander te zien. Bonjasky heeft aangegeven dat oktober voor hem ideaal zou zijn met betrekking tot zijn schema.

Als het gevecht er komt is het nog niet bekend onder welke vlag dit zal zijn. Bonjasky en Manhoef stonden driemaal eerder tegenover elkaar. In 2002, 2008 en 2012 was Bonjasky de sterkere van de twee.

Volg MMA DNA voor al het kickboks nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.