breaking news

Rellende Conor McGregor veroorzaakt chaos tijdens 223 Media Day

April 5th, 2018 | by Redactie
Rellende Conor McGregor veroorzaakt chaos tijdens 223 Media Day
UFC
0

The huidige Ultimate Fighting Championship (UFC) Lightweight kampioen Conor McGregor staat op het punt om zijn titel te verliezen. Dit maakte Dana White bekend tijdens de UFC 223 persconferentie. Echter is McGregor het niet eens met deze beslissing:

The Notorious liet zijn gezicht zien tijdens de UFC 223 Media Day. Hij bestormde de ruimte aan het einde van dit promotie evenement en zou gegooid hebben met hekken en stoelen. Volgens MMA Fighting verslaggever Ariel Helwani heeft Michael Chiesa hier verwondingen opgelopen. De ernst van deze verwondingen zijn nog onbekend.

Eerder deze week kwam de teamgenoot en vriend van Conor McGregor in een confrontatie met Khabib. Mogelijk heeft dit te maken met de ruzie en rellen in Brooklyn, New York.

Conor McGregor en zijn team hebben het busje van Team Nurmagomedov opgezocht en zijn hierop gaan rammen en schudden. Uiteindelijk kreeg de beveiliging de zaak onder controle.


 

Wist jij dat MMA DNA ook actief is op Youtube? Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Tweet 20

Comments are closed.