breaking news

Reinier de Ridder treft Braziliaanse routinier Gilbert Galvão in Shanghai

May 20th, 2019 | by Redactie
Reinier de Ridder treft Braziliaanse routinier Gilbert Galvão in Shanghai
ONE Championship
0

De Nederlander Reinier de Ridder gaat op 15 Juni 2019 in Shanghai voor de tweede keer zijn opwachting maken voor de ONE Championship organisatie. Tijdens ONE Championship: Legendary Quest neemt hij het op tegen Gilbert Galvao. Galvao is een Braziliaan die twee van zijn drie gevechten won bij de organisatie. Het gevecht is in Nederland live te volgen via de ONE Championship app en YouTube.

Gilbert Galvão (MMA 31-6-1/ONE 2-1-0) is een Brazilaanse vechter die sinds 2006 te vinden is in het Pro-MMA circuit. In zijn eerste zeven jaar als prof vocht Galvao vooral in het regionale Braziliaanse circuit. Daar wist hij een record neer te zetten van 28 overwinningen, 5 verliespartijen en een onbeslist gevecht. Galvao werd vervolgens gecontracteerd door de prestigieuze Aspera FC organisatie. Daar won hij in 2016 de titel door Rodrigo Carlos via Unanimous Decision te verslaan. Vervolgens zou Galvao tekenen bij ONE Championship. Na een sterk debuut tegen Tatusya Mizuno werd via KO verloren van Marcin Prachnio. Echter won Galvao zijn laatste partij in Maart 2018 tegen Jake Butler via TKO in de tweede ronde.

Reinier de Ridder (MMA 10-0/ONE 1-0) is een van de grootste talenten van Nederland. De BJJ specialist wist tot zover al zijn Pro-MMA partijen te winnen. De Ridder bezit over een finishratio van 100%. Zo won hij achtmaal via Submission, en tweemaal via (T)KO. De Ridder heeft onder meer een Armbar Submission overwinning staan tegen de hoog aangeschreven Duitser Rene Hoppe die actief is in de M-1 Global organisatie. In Mei 2017 stond de Ridder tijdens het allereerste MMA evenement van de WFL organisatie in de kooi tegen Jaouad Ikan. De Ridder liet zien hoe sterk zijn BJJ was. Via een Armbar Submission wist de voormalig Renzo Gracie Holland vechter de overwinning op imposante wijze naar zich toe te trekken. Sinds een tijdje heeft de Ridder zijn eigen trainingsfaciliteit, genaamd Combat Brothers waar hij zich voorbereid op zijn gevechten. De Ridder wist in Oktober 2017 de HIT FC titel op zijn naam te schrijven door Shota Gvasalia via Rear Naked Choke Submission in de eerste ronde te verslaan. De Ridder maakte in 2018 vervolgens zijn debuut voor de Zuid-Afrikaanse EFC organisatie. Daar versloeg hij Warren Alisson via Rear Naked Choke Submission. Na vervolgens het uitblijven van een contender of titelgevecht tekende De Ridder bij het Aziatische ONE Championship. Daar wist hij in Januari 2019 tijdens zijn debuut te imponeren door Fan Rong via D’Arce Choke Submission te finishen in de eerste ronde.

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Tweet 20

Comments are closed.